Gemeente Achtkarspelen


Ondernemersplein Noordoost Fryslân grootste tijdens Bedrijven Contactdagen

Het ondernemersplein van Achtkarspelen, Dantumadiel, Dongeradeel en Kollumerland c.a. op de Bedrijven Contactdagen is bijna uitverkocht. Op dit moment zijn er ruim 100 standunits door diverse ondernemers ingevuld. Tijdens de Bedrijven Contactdagen op 24 en 25 maart 2009 in het WTC Expo in Leeuwarden heeft Noordoost Fryslân daarmee het grootste ondernemersplein.

Ondernemers en de gemeenten Achtkarspelen, Dantumadiel, Dongeradeel en Kollumerland c.a. hebben op 14 oktober 2008 de handen ineen geslagen en besloten om samen naar de Bedrijven Contactdagen in Leeuwarden te gaan. In november en december sloten steeds meer ondernemers zich aan en de extra gereserveerde ruimte was snel uitverkocht. Vanwege de enorme belangstelling heeft de organisatie daarom gekeken naar mogelijkheden om het plein nog groter te maken. Er zijn nog slechts enkele units beschikbaar.

Ondernemers die nog aan willen sluiten bij het grootste ondernemersplein van de beurs kunnen contact opnemen met Frederik Kamstra van de gemeente Kollumerland c.a. via telefoonnummer (0511) 45 88 78.
Artist impression ondernemersplein Noordoost Fryslân