Gemeente Laarbeek


Informatieavond woningen plan Patronaat

LAARBEEK Op 12 mei 2009 worden 23 te realiseren woningen in plan Het Patronaat in Aarle-Rixtel verloot. In verband met deze uitgifte wordt er op 24 maart aanstaande een informatieavond georganiseerd. Als u interesse heeft in één van deze woningen of appartementen bent u op 24 maart vanaf 19.30 uur van harte welkom op de informatieavond in gemeenschapshuis De Dreef, Duivenakker 76 in Aarle-Rixtel.

Tijdens deze avond zal Ontwikkelingscombinatie Dorpsstraat Aarle-Rixtel B.V. uitleg geven over de woningen. Ook ontvangt u uitgebreide informatie over het gemeentelijke lotingsysteem, kunt u inschrijfsets krijgen voor de loting en kunt u zich inschrijven voor de loting. Wij wijzen u er nadrukkelijk op dat de informatieavond uitsluitend bedoeld is voor geïnteresseerden in een woning of appartement in plan Het Patronaat. De avond is dus geen inspraakbijeenkomst voor de omwonenden van het plan.

Woningaanbod
Ontwikkelingscombinatie Dorpsstraat Aarle-Rixtel B.V. bouwt woningen voor starters, senioren en mensen die graag in het dorpshart wonen. Er komen negen appartementen, zes starterswoningen en acht semi-bungalows. Gemiddeld kost een appartement 250.000,- vrij op naam.

De woningen voor starters zijn grondgebonden. De tussenwoningen kosten circa 186.000,- vrij op naam. De hoekwoningen kosten circa 192.000,- vrij op naam. Dit is inclusief keuken, tegelwerk en sanitair.

Bij de acht semi-bungalows zijn alle voorzieningen gelijkvloers. De verkoopprijzen bedragen gemiddeld 300.000,- vrij op naam.

Kunt u niet komen?
Indien u niet in de gelegenheid bent om de bijeenkomst te bezoeken, kunt u de inschrijfset vanaf woensdag 25 maart afhalen bij de Informatiebalie van het gemeentehuis Laarbeek. Het inleveren van de inschrijfformulieren op het gemeentehuis is mogelijk vanaf 25 maart tot uiterlijk 12.30 uur op 10 april 2009. Op deze datum en tijdstip sluit de inschrijftermijn.