Gemeente Dongeradeel


Bedrijven Contactdagen 24 en 25 maart

De 26e Bedrijven Contactdagen voor Friesland 2009 zijn op dinsdag 24 en woensdag 25 maart 2009. De locatie voor dit evenement is WTC Expo in Leeuwarden.

Ondernemersplein Noordoost Fryslân
Voor het eerst staan de ondernemers en NOFA gemeenten Achtkarspelen, Dantumadiel, Dongeradeel en Kollumerland c.a. samen op één ondernemersplein voor heel Noordoost Fryslân.

Het ondernemersplein is compleet nieuw. De afgelopen maanden hebben onze regionale ondernemers samen met de NOFA gemeenten met veel enthousiasme, inzet en betrokkenheid gewerkt aan een nieuwe en professionele vormgeving en inrichting van het ondernemersplein. Met zo'n 70 ondernemers uit zeer diverse sectoren heeft de regio Noordoost Fryslân veruit het grootste plein op de Bedrijven Contactdagen. Op het NOFA ondernemersplein in de Friezenhal kunnen persoonlijke contacten en informele ontmoetingen op een unieke wijze tot stand komen.

Het nieuwe NOFA ondernemersplein is omsloten met doek, zodat duidelijk is dat alle deelnemers aan dit plein bij elkaar horen. In de inrichting van het plein is veel hout verwerkt, een uniek kenmerk van onze regio. In het midden van het plein is een podium waar een aantal activiteiten zullen plaatsvinden. Het terras rondom het podium is een belangrijke ontmoetingsplek. Daar kunt u onder het genot van een hapje en een drankje informeel mensen ontmoeten.

Elevator Pitch
Een groot deel van de ondernemers heeft deelgenomen aan een `elevator pitch': In de korte tijd dat een lift van verdieping naar verdieping gaat, geeft het bedrijf een korte presentatie van zichzelf. De pitches zijn professioneel gefilmd en gemonteerd op video en worden onder andere tijdens de Bedrijven Contactdagen geprojecteerd op een groot scherm.