Gemeente Coevorden

Uitnodiging vergadering Wsw-raad

De Wsw-raad Emmen-Coevorden-Borger-Odoorn nodigt iedereen uit voor de vergadering op dinsdag 24 maart in zaal C4.08 in het gemeentehuis in Emmen (ingang Vreding). De vergadering begint om 19.30 uur. De Wsw-raad behartigt de belangen van mensen met een Wsw-indicatie (Wet sociale werkvoorziening).

De Wsw-raad Emmen-Coevorden-Borger-Odoorn is in januari geïnstalleerd. De raad adviseert de colleges van de drie gemeenten gevraagd en ongevraagd over de ontwikkeling en de uitvoering van het gemeentelijk Wsw-beleid.

Op de agenda van de vergadering op 24 maart staat onder meer de Kadernota van de drie gemeenten "Aan de slag met de vermaatschappelijking van de Wsw". Ook staan er enkele huishoudelijke onderwerpen op de agenda. De vergaderingen van de Wsw-raad zijn voor iedereen toegankelijk. Direct na de opening van de vergadering worden gasten in de gelegenheid gesteld om punten naar voren te brengen.

Als u betrokken bent bij de Wsw, of als u daarvoor op andere wijze belangstelling hebt, dan ziet de raad u graag op de publieke tribune. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de voorzitter: Wim Helder (0591-635841) of per e-mail: wswraad@live.nl.