Gemeente Binnenmaas

Workshop Ontspanning op 24 maart

Misschien kent u het wel. De zorgen voor uw familielid met psychische problemen nemen u zo in beslag dat u aan niets anders meer kunt denken. Slapeloze nachten, knoop in de maag en veel zorgen hoe het verder moet. Aandacht voor uzelf en tijd om af en toe bij te tanken is er niet meer. Tenminste; het voelt alsof het er niet meer is.

Maar juist als de zorgen u opslokken is het des te belangrijker om even de tijd voor uzelf te nemen en goed voor uzelf te blijven zorgen. Ontspannen kan u daarbij helpen.
Ontspannen is belangrijk om u goed te blijven voelen. Het geeft u de mogelijkheid om de volgende dag weer met een volle accu te beginnen! Door regelmatig te ontspannen kunt u de zorgen beter aan.

Daarom organiseert Context; Centrum voor GGZ preventie (onderdeel Parnassia Bavo Groep) in samenwerking met het Steunpunt Mantelzorg (MEE ZHZ), een workshop Ontspanning. In de workshop maakt u kennis met enkele theoretische principes rondom spanning en ontspanning. Natuurlijk gaat u zelf ook praktisch aan de slag. U leert enkele eenvoudige ontspanningstechnieken die u gemakkelijk zelf kunt toe passen.

De workshop is alleen voor inwoners van de Hoeksche Waard en vindt plaats op dinsdagavond 24 maart van 19.00 tot 22.00 uur in De Lindehoeve (Steenenstraat 24 in Oud-Beijerland). Graag vooraf aanmelden via tel. 010 493 35 55 of mailen naar info@context-ggzpreventie.nl.

De workshop is financieel mogelijk gemaakt door de gemeenten in de Hoeksche Waard.