FloraHolland


+ Nummerzoeken

Hobaho organiseert bol-op-pot bijeenkomst op Keukenhof

FLORAHOLLAND (19 maart 2009) - Hobaho organiseert op dinsdagavond 24 maart 2009 een bijeenkomst voor bol-op-pot kwekers en broeiers met als thema `Kwaliteit en promotie in de keten', in het Oranje Nassau Paviljoen.

Jacco Kaarsemaker (Productmanager FloraHolland) blikt deze avond kort terug op het afgelopen seizoen. Anne Verdoes (IBC) vertelt hoe de "1-2-3 lente" campagne verlopen is. Als derde spreker vertelt Anja Verbist van Javado hoe promotie-initiatieven (bijvoorbeeld 1-2-3) verder in de keten doorgezet worden. Bovendien gaat zij in op de kwaliteit van bol-op-pot (met name vroeg in het seizoen) en de gevolgen hiervan voor de productcategorie op de langere termijn. Bert van der Weijden (DLV) richt vervolgens de aandacht op de kwaliteitsproblemen die hij bij broeiers en kwekers tegenkomt.

De avond wordt afgesloten met een forum van de sprekers die het gesprek met de zaal aan zullen gaan. De avond staat onder leiding van Sam van Egmond, directeur Bemiddelen Hobaho.

De bijeenkomst start om 19.30 uur en wordt rond 21.00 uur afgesloten met een borrel en een hapje.

Aanmelden voor deze bijeenkomst is noodzakelijk. Het aantal plaatsen is beperkt. Inschrijven kan door een e-mail te sturen naar: info@hobaho.nl.

Voor informatie kunt u contact opnemen met: afdeling Marketing & Communicatie, tel. 0252-434819.
Weblink: http://www.hobaho.nl