Gemeente Laarbeek


Praat mee over uw bedrijventerrein

LAARBEEK - De gemeente Laarbeek wil er samen met Gezamenlijke Ondernemers Organisaties Laarbeek (GOOL) en Kamer van Koophandel Brabant (KvK) voor zorgen dat er nu en in de toekomst voldoende kwalitatief hoogwaardige bedrijventerreinen in Laarbeek beschikbaar zijn. Locaties die nauw aansluiten op de wensen en behoeften van het lokale bedrijfsleven. Om dit te realiseren is er een plan van aanpak opgesteld waarbij de gemeente samen met de ondernemersvereniging GOOL en de KvK, zon 10 à 15 jaar vooruit kijkt. Het plan behelst niet alleen de planning en invulling van nieuw uit te geven terreinen maar ook de revitalisering en betere benutting van al bestaande terreinen. Het faciliteren van de ruimtebehoefte van het Laarbeekse bedrijfsleven staat zowel nu als in de toekomst hoog op de agenda. En u kunt daarover mee praten!

In drie workshops wordt met ondernemers van gedachten gewisseld over het bedrijventerreinenbeleid van de gemeente Laarbeek.

Wanneer kunt u meepraten?

* Aarle-Rixtel (bedrijventerreinen Duivenakkers, Torenakkers, Helmondseweg-Kanaaldijk): dinsdag 24 maart 2009 van 16.30 tot 18.45 uur in De Dreef in Aarle-Rixtel.

* Lieshout en Mariahout (bedrijventerreinen Mariahout, Beekseweg-Zuid, Deense Hoek en Papenhoef): maandag 30 maart 2009 van 16.30 tot 18.45 uur in het Dorpshuis in Lieshout.
* Beek en Donk (bedrijventerreinen
Beekerheide-Willemstraat-Rijakkerweg en Bemmer): donderdag 2 april 2009 van 16.30 tot 18.45 uur in het Ontmoetingscentrum in Beek en Donk.

Geïnteresseerd?
U kunt zich aanmelden bij mevrouw J. van Gestel, secretariaat Regiostimulering via mail: jgestel@brabant.kvk.nl.

Voldoende ruimte om te ontwikkelen en te groeien is ook voor uw bedrijf van essentieel belang. Neem daarom op 24 maart, 30 maart of op 2 april a.s. deel aan de discussiemiddag, geef zelf aan wat er goed gaat op uw bedrijventerrein en wat er verbeterd zou kunnen worden. Uw mening telt en zal bijdragen aan een bedrijventerreinenbeleid waarin zowel politiek als bedrijvig Laarbeek zich kunnen vinden.

Wij rekenen op uw komst!
Gemeente Laarbeek, Gezamenlijke Ondernemers Organisaties Laarbeek, Kamer van Koophandel Brabant