Politie Noord- en Oost Gelderland


|Apeldoorn - Fietser gewond na val | |

Een 59-jarige fietser uit Lieren raakte vrijdag 20 maart gewond nadat zij ter val kwam op de Heemradenlaan in Apeldoorn. Een passerende bromfietser kwam tegen haar fietstas aan tijdens het inhalen waardoor zij viel. De politie is op zoek naar deze bromfietser of getuigen om de zaak netjes af te handelen.


De vrouw reed omstreeks 15:30 uur over de Heemradenlaan in de richting van de Eglantierlaan. Ter hoogte van de kruising ging de vrouw opzij om een bromfietser de ruimte te geven om in te halen. Tijdens het inhalen tikte de bromfietser tegen de fietstas van de vrouw waardoor zij ter val kwam. De vrouw liep hierbij een pijnlijke knie op. De man op de bromfiets heeft vermoedelijk niets gemerkt van de aanrijding en is doorgereden. Het gaat hier om een man van ongeveer 35 jaar, hij droeg een lichtbruine jas. De man reed op een scooter met een blauwe kentekenplaat. Deze begon vermoedelijk met de letters BS. De politie komt graag in contact met de bestuurder of met getuigen, zij kunnen zich melden via 0900-8844.

|     |Wenum Wiesel - Fietser gewond na aanrijding               |

Een 13-jarig meisje uit Vaassen raakte maandagmiddag 23 maart gewond nadat zij op de kruising Elburgerweg/ Zwolseweg in aanrijding kwam met een auto, bestuurd door een 28-jarige vrouw uit Vaassen.


Het meisje fietste omstreeks 14:40 uur over de Zwolseweg. Op de kruising wilde zij linksaf de Elburgerweg inslaan. Hierbij zag zij de auto over het hoofd. De automobiliste, die in de richting vaassen reed, kon het meisje niet meer ontwijken en raakte haar achterwiel. Zij kwam hierdoor ter val en raakte gewond aan haar been en arm. Het meisje moest zich onder doktersbehandeling laten stellen.


EINDE BERICHTEN


-----------------------

(





(



---- --