Pijnacker-Nootdorp


datum 23 maart 2009

Jongin.Pijnacker-Nootdorp.nl zoekt jongeren (12-18 jaar) Website voor jongeren vanaf 12 jaar uit Pijnacker-Nootdorp

Wat is er dit weekend te doen in Pijnacker-Nootdorp? Ik heb thuis problemen, waar kan ik terecht voor hulp? Als ik een bijbaantje neem, hoeveel ga ik dan ongeveer verdienen? Een nieuwe meidenactiviteit in Pijnacker? Wie, wat, waar,... is het echt zo leuk? Mijn beste vriendin heeft een alcoholprobleem, hoe kan ik haar helpen?

Jongeren hebben altijd veel vragen, willen een heleboel weten en kunnen juist bepaalde informatie niet vinden. Of sommige informatie is saai, te suf, te moeilijk geschreven. Jongin. Pijnacker-Nootdorp.nl is de oplossing!

Eigentijdse, hippe en trendy virtuele hangplek voor jongeren Jongin.Pijnacker-Nootdorp.nl wordt de eigentijdse, hippe en trendy virtuele hangplek voor jongeren in Pijnacker-Nootdorp. Het is een gevarieerde site, gevuld door jongeren zelf, met nuttige en leuke informatie. Bijvoorbeeld informatie over uitgaan, werk, gezondheid, geld, school en andere informatie die jongeren belangrijk vinden.

Jongeren gezocht!
De gemeente is op zoek naar jongeren die samen met jongerenwerkster (en eindredacteur van de site) Rianne Kleijn, onder begeleiding van een professioneel bedrijf de website gaan bouwen. Ben jij tussen de 12-18 jaar en wil jij meehelpen bedenken hoe deze site eruit moet zien? Of wil je graag de eindredacteur regelmatig meehelpen om de site te voorzien van jongerennieuws en de site op te pimpen? Wil jij meehelpen om van deze website een succes te maken? Meld je dan zo snel mogelijk aan!

Waarom meedoen?
Het moet een leuke, gezellige site van de jeugd zelf worden, anders wordt de site niet gelezen. Ook het werken aan de site moet leuk zijn, dan wordt de site ook erg leuk. Het kost je een beetje tijd en dat levert je veel op! Wat dan?

- Gezelligheid

- Met anderen iets leuks en belangrijks bouwen
- Je wordt er niet dommer van, integendeel, je leert ervan
- Je kunt dit stukje vrijwilligerswerk op je CV zetten
- en waarschijnlijk nog een heleboel meer

Meer informatie en aanmelden
Voor je al je vragen, of om je op te geven kun je het volgende doen: Kom naar de informatiebijeenkomst op 8 april van 19.30 tot 21.00 uur in de Bibliotheek Pijnacker de jongerenwerkster en de projectleider vanuit de gemeente zijn hierbij aanwezig. Je kunt je ook opgeven via de mail: Riannekleijn@stjjmh.nl of Sms of bel met Rianne via tel. (06) 52 56 06 04.