Ingezonden persbericht


Landelijk persbericht

Amsterdam, 24 maart 2009
Genietsels.nl

Genieten met nieuw weblog bij Koning Aap

Koning Aap, specialist voor avontuurlijke verre rondreizen, heeft nu een eigen weblog dat in het teken staat van het thema 'genieten': www.genietsels.nl. Koning Aap
richt zich met groepsreizen, familiereizen en individuele reizen op 'levensgenieters' die de cultuur van Azië, het Midden-Oosten, Oost-Europa, Afrika en Latijns-Amerika comfortabel willen ontdekken. De weblog is bedoeld om de doelgroep van Koning Aap te inspireren.

Inhoud weblog

Er zijn een 8-tal categorieën te vinden op de weblog www.genietsels.nl: Column verre
reizen met kinderen, Culturele agenda NL, Cultuur, Festivals, Films & boeken, Kidz, Recepten en Reizen.

Binnen deze categorieën vind je informatieve en inspirerende artikelen. Deze zijn niet alleen geschreven door de Koning Aap medewerkers, maar ook door bedrijven/stichtingen die interessant kunnen zijn voor de doelgroep van Koning Aap. Ook de bezoekers van de weblog kunnen straks hun verhaal op de site kwijt. De artikelen staan allemaal in het teken van genieten en zorgen voor inspiratie en ontspanning bij de lezers.

Uniek in Nederland

Het moederbedrijf van Koning Aap, Kuoni, heeft in 2008 al een weblog opgericht: Inouk. De talloze mogelijkheden van een weblog deed Koning Aap besluiten om een eigen weblog te creëren, weliswaar in een ander kader en anders opgezet/ingevuld. Er zijn maar weinig weblogs van Nederlandse reisorganisaties; deze weblog gaat niet alleen over reizen maar levert ook een toegevoegde waarde op andere vlakken die relevant zijn voor de doelgroep, en is daarmee uniek.

Zelf selecteren

Woordvoerder Femke Kaspers van genieters.nl: "We leven in een tijdperk dat mensen zelf hun informatie verzamelen. We bepalen zelf wat we wel en niet zien/lezen. Onze weblog moet dus van toegevoegde waarde zijn voor de levensgenieters. We merken dat de categorieën en de inhoud aanslaat bij onze doelgroep. En dankzij de weblog inouk.nl weten we dat er behoefte is aan een dergelijk medium."

De weblog bezoekers moeten nog even geduld hebben voor het zelf plaatsen van artikelen, maar binnenkort kan iedereen zijn verhaal kwijt op genietsels.nl.


---

Noot voor de redactie (