Gemeente Franekeradeel


Laat je bedrijf zien op de Bedrijvencontactdagen 2009!

Economisch gaat het op dit moment in Nederland wat minder. Dat betekent dat u als ondernemer nog meer moet laten zien om uw orderportefeuille op peil te houden. Misschien is deelname aan de 26ste Bedrijvencontactdagen in Leeuwarden op het gezamenlijke plein van Franekeradeel en Harlingen iets voor uw bedrijf.

Jaarlijks vinden eind maart in het WTC expo Centrum te Leeuwarden de Bedrijven Contactdagen plaats. Het netwerkevenement bestaat al 25 jaar is een begrip onder beslissers in het bedrijfsleven. Het is een gebeurtenis van formaat waarvoor de agenda van elke ondernemer en bestuurder vol staat met afspraken. Deze keer zullen de Bedrijven Contactdagen worden gehouden op dinsdag 24 maart en woensdag 25 maart 2009. Ook ondernemers en bestuurders uit Franekeradeel en Harlingen zijn weer vertegenwoordigd met een gezamenlijke presentatie. Twee dagen lang geven gemeente en beslissers uit ons bedrijfsleven in een sfeervolle entourage acte de présence. Ons ondernemersnetwerk staat goed voor het voetlicht, want ze is gesitueerd aan een van de brede boulevards in de Friezenhal. Bovendien is bewezen dat netwerken op ons terras een tandje hoger gaat. Ondernemers die elkaar kennen, zijn sneller genegen hun zakelijke relaties voor te stellen aan nieuwe contacten. Dit gastheergedrag bewerkt dat beslissers bij ons vaak twee maal zoveel zakelijke gesprekken kunnen voeren als deelnemers die verkozen alleen te komen, elders op de beurs.

Voor deelname en meer informatie kunt u contact opnemen met de organisatie van de BCD, telefoonnummer 050-526 03 92 of stuur een e-mail naar tjettje@bcd.nl Natuurlijk kunt u de inschrijfformulieren en de informatiebrochure ook downloaden. Gaat u dan naar www.bcd.nl/downloaden. Wilt u online inschrijven, gaat u dan op de site naar www.bcd.nl/inschrijven. Voor vragen over de gemeenschappelijke indeling en inrichting van het ondernemersnetwerk Franekeradeel - Harlingen kunt u contact opnemen met Berber Bonnema van de gemeente Franekeradeel. Zij is bereikbaar op telefoonnummer 0517 - 380 108 of per e-mail op b.bonnema@franekeradeel.nl