Gemeente Eersel


Inloopavond uitvoering project Aanpassen Dorpsplein Knegsel 24 maart 2009

In verband met de werkzaamheden vindt er een inloopavond plaats op dinsdag 24 maart 2009 vanaf 19.00 uur tot 21.00 uur in Gemeenschapshuis De Leenhoef, Het Groen 18 in Knegsel. Tijdens deze inloopavond kunt u informatie inwinnen over onder andere het definitieve plan, de planning, omleidingen en toe te passen materialen.

In samenwerking met de klankbordgroep is het definitieve plan voor het "Aanpassen van het Dorpsplein Knegsel" vastgesteld en heeft de aanbesteding inmiddels plaatsgevonden.

Webo Wegenbouwbedrijf B.V. uit Veldhoven heeft opdracht gekregen voor de uitvoering van de werkzaamheden en zal hier in week 12 mee beginnen. Deze zullen ongeveer 10 weken gaan duren.

In verband met de genoemde werkzaamheden vindt er een inloopavond plaats op dinsdag 24 maart 2009 vanaf 19.00 uur tot 21.00 uur in Gemeenschapshuis De Leenhoef, Het Groen 18 in Knegsel.

Tijdens deze inloopavond kunt u informatie inwinnen over onder andere het definitieve plan, de planning, omleidingen en toe te passen materialen.

GeĂŻnteresseerden zijn van harte welkom om de inloopavond te bezoeken.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met dhr. P. van Lith van de afdeling Ruimtelijk Beheer, bereikbaar onder telefoonnummer 0497-531300, of via email p.vanlith@eersel.nl