Gemeente Lansingerland

Uitnodiging inloopavond Meerpolder
Nieuwbouw Meerpolder

De wijk Meerpolder in Berkel is volop in ontwikkeling. Er wordt druk gebouwd aan de Berkselse Plas en de Oostmeerlaan.

In Meerpolder-Noord verrijzen nu ook de eerste woningen. Aan de inrichting van het gebied rond de scholen wordt de laatste hand gelegd. Een goed moment om weer een inloopavond te organiseren!

De inloopavond vindt plaats op dinsdag 24 maart en is bedoeld voor bewoners van Meerpolder en het aangrenzende centrumgebied tussen Oudelandselaan en Westersingel. U bent van harte welkom in cultureel centrum 't Manneke aan de Leeweg 33 in Berkel en Rodenrijs. Tussen 19.30 - 21.30 uur kunt u binnenlopen. Om 19.45 uur houdt de projectmanager een korte presentatie over de stand van zaken in Meerpolder en de toekomstige ontwikkelingen in de wijk. De projectmanager centrum geeft een toelichting op de stand van zaken in het centrumgebied rond de scholen.

Tijdens de inloopavond kunt u zich op de hoogte stellen van de ontwikkelingen en kunt u vragen stellen over uw woonomgeving. Medewerkers van de gemeente zijn aanwezig om uw vragen te beantwoorden. Ook kunt u kaarten en tekeningen bekijken. U hoeft zich van tevoren niet op te geven.

Heeft u nog vragen over de inloopavond? Neemt u dan contact op met Hilda Jeninga, communicatie projecten, via e-mail: Hilda.Jeninga@lansingerland.nl of via telefoon (010) 800 40 00.