Ingezonden persbericht


Persbericht

Van Doorne NV kiest 'best of breed' digitaal dicteren via BigHand van Morningstar Systems

Meerssen, 24 maart 2009 - Advocatenkantoor Van Doorne, onlangs uitgeroepen tot nummer 1 in het zakenblad Incompany 100, heeft onlangs de overstap gemaakt naar digitaal dicteren. Morningstar Systems, onderdeel van de I.R.I.S. Group en specialist op het gebied van dossier-, kennis- en relatiemanagement, heeft het digitale dicteersysteem 'BigHand3' geïmplementeerd bij Van Doorne. Alle advocaten krijgen met de BigHand Mobility Suite de optie om via hun Blackberry dictaten naar het secretariaat te sturen. Daarbij maakt Van Doorne als eerste kantoor in Nederland gebruik van de integratie tussen WorkSite van Interwoven en BigHand.

Marion Verbunt, Facilitair Manager bij Van Doorne, meent dat een tool als BigHand zeer belangrijk is voor het dicteren bij een advocatenkantoor. "De software van BigHand maakt het mogelijk voor advocaten, notarissen en fiscalisten, die vaak onderweg zijn of vanuit huis werken- hun dictaten op elk moment en vanaf elke plek kunnen inspreken en doorsturen, zelfs in de trein of tijdens het filerijden. Waar normaal gesproken in dit soort verloren uurtjes getelefoneerd wordt met de secretaresse of analoog gedicteerd wordt, kan men nu snel en gemakkelijk digitaal dicteren."

De BigHand-pilot draaide enkele maanden bij verschillende praktijkgroepen, waarin iedereen met dicteren te maken heeft. Als eerste en enige kantoor in Nederland maakt Van Doorne gebruik van de standaard integratie tussen de BigHand en WorkSite. Van Doorne is erg tevreden over de implementatie door Morningstar Systems. "Morningstar is een zeer vriendelijk, professioneel bedrijf. We hebben ook gekeken naar een andere leverancier van een Enterprise digitaal dicteersysteem. Morningstar kwam echter al snel als beste naar voren. Vooral het feit dat zij BigHand via een complete applicatie op de BlackBerry faciliteren én de oplossing die BigHand3 biedt voor het dicteren in een Citrix omgeving sprak ons erg aan. Sinds de implementatie zien we duidelijk dat mensen steeds meer de BlackBerry gebruiken om te dicteren, " zo licht Verbunt toe.

Morningstar Systems - Kruisstraat 1 - 6231 LJ Meerssen - the Netherlands - Tel: +31 (0) 43 408 6600 - Fax: + 31 (0) 43 408 6609 - e-mail: info@morningstarsystems.nl, internet: www.morningstarsystems.nl