Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Corgwell stelt Will Breekelmans aan als senior adviseur

Houten, 24 maart 2009 - Will Breekelmans is aangesteld als senior adviseur voor High End Interim Management & Consultancy bij Corgwell. Als senior adviseur is zij verantwoordelijk voor de corporate markt, met als speerpunt de financiële dienstverlening. Daarbij richt zij zich met name op Business Recovery en Crisis Management.

Breekelmans heeft een brede ICT en management achtergrond. Eerde werkte ze bij ZP Groep als salesmanager en lid van het MT, daarvoor was zij werkzaam bij o.a. Atos Origin en Pink Roccade.

Corgwell
Corgwell formeert op strategisch niveau kennis en kunde in specifieke sectoren en expertisegebieden. In de vorm van interim-management, consultancy en werving & selectie, ondersteund door concepten en producten. Onderscheidend is de onafhankelijke rol die Corgwell in deze processen speelt. Het is de missie van Corgwell om voor de top van (overheids)organisaties toonaangevend te zijn in creatieve denkkracht en onafhankelijke daadkracht, waarmee snel een vernieuwende weg wordt ingeslagen.

Noot voor de redactie,