Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Zaltbommel, 24 maart 2009

Hans van de Braak neemt bestuurlijke bagage mee naar Synotion

Per 1 maart 2009 treedt Hans van de Braak in dienst bij Synotion. Tot zijn professionele competenties behoren Business- IT alignment en Governance, verandermanagement, aanbestedingen, interim en project management, Sourcing en OV- en Mobiliteitsvraagstukken.

Na een carrière bij Vialis, KPN, Siemens, Rijkswaterstaat, BaByXL (later Tiscali) en de Nederlandse Spoorwegen, maakt hij een nieuwe start bij Synotion. Hij heeft verschillende functies bekleed, zoals software engineer in verkeerssimulaties, teamleider, support- en account manager, (sub) Hoofd Installatietechniek, en (sub) Hoofd Tunnelbouw/Tunnelveiligheid en Manager IT en Businessprocessen, Hoofd Design van de OV chipkaart en later als IT Enterprise Architect in de CIO Office van NS.

Met de aansluiting bij Synotion verwacht Van de Braak zijn expertise in een bredere kring van organisaties in te zetten. Hij verwacht met de aansluiting bij een groot aantal professionals dat hij zich verder kan ontwikkelen om (product en partij) onafhankelijke adviezen te geven en dat vooral op algemeen management en IT Architectuur gebied. ###
Over Synotion
Synotion speelt al 10 jaar een actieve rol in de Nederlandse, Belgische en Spaanse markt op het gebied van Governance en Sourcing. ICT levert een belangrijke bijdrage aan het behalen van de business doelstellingen.

Synotion ondersteunt haar klanten actief met het in kaart brengen van de kosten en baten van ICT, het contracteren van leveranciers en het in lijn brengen van ICT met de gewenste bedrijfsdoelstellingen. Waarbij 'mensen het verschil maken'. Niet het contract maar de relatie, de nauwe samenwerking, vormt het sleutelwoord tot succes voor elk sourcingsvraagstuk.

Door een combinatie van ervaring, kennis en inzicht met een hoge mate van betrokkenheid zorgt Synotion voor een verankering van het resultaat in uw organisatie, zodat onze bijdrage blijvend door uw organisatie kan worden gebruikt.

Klanten zijn gerenommeerde bedrijven in Profit en Non-Profit sector, zoals ProRail, Ricoh, Microsoft, Interpolis, Wegener, NXP en Robeco.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Synotion Management, Jennifer Roose
Telefoon: +31 (0)6 5331 0729
E-mail: jennifer.roose@synotion.nl www.synotion.nl