Ingezonden persbericht


Persbericht

24 maart 2009

jobs.ch kiest LaComunidad als creatief bureau

Amsterdam, 24 maart 2009 - jobs.ch, de Zwitserse marktleider onder de banensites, maakt vandaag zijn nieuwe leading agency voor het ontwikkelen van communicatiestrategieën en advertising bekend: LaComunidad, onderdeel van WPP (NASDAQ: WPPGY) en Grupo LaComunidad, beide gevestigd in Amsterdam. LaComunidad won de pitch waaraan vier internationale bureaus deelnamen. Het budget voor 2009 wordt niet vrijgegeven.

Micol Rezzonico, brandmanager bij jobs.ch: "LaComunidad won onze pitch dankzij hun expertise op het gebied van communicatiestrategie en door hun creatieve ideeën. Het bureau zal een belangrijke rol spelen in het uitbouwen van de marktleiderspositie van jobs.ch op de Zwitserse markt en in het versterken van ons merk."

Over het winnen van de jobs.ch account zegt Igor Beuker, oprichter van LaComunidad, het volgende: "De Zwitserse marktleider jobs.ch stond open voor onze baanbrekende benadering van branding en communicatie. We zien veel mogelijkheden in de samenwerking met jobs.ch en we verheugen ons erop om de komende jaren hun merk en nummer 1-positie te versterken. Op dit moment werken we aan de branding en communicatiestrategie en aan een nieuwe campagne die later dit jaar start."

Het winnende concept komt van Gitta Brands, Bart Kokke, Otto Barnard, Sander Appel en Huib Maaskant van LaComunidad. Het jobs.ch pitchteam werd geleid door brandmanager Micol Rezzonico en hoofd marketing & productmanagement Michel Kaufmann.

Over LaComunidad
Het Amsterdamse creative digital branding bureau LaComunidad werd in 2003 opgericht door Igor Beuker. Via interactieve communicatie en digitale entertainmentconcepten maakt LaComunidad merken relevanter, innovatiever en aantrekkelijker. Kortom, LaComunidad activeert en revitaliseert merken in het digitale tijdperk. LaComunidad werkt voor o.a. UPC Broadband, Heineken, jobs.ch en Univé. LaComunidad is onderdeel van WPP, de wereldwijde marktleider in marketingcommunicatie. Meer informatie: www.lacomunidad.nl, www.socialmedia8.com, www.viraltracker.com en www.wpp.com

Over jobs.ch
jobs.ch werd in 1998 opgericht en is de grootste en aantoonbaar bekendste banensite voor werving, carrière en vervolgopleidingen op de Zwitserse markt. Met ruim 2.500 vaste adverteerders, meer dan 60.000 bezoeken per dag en meer dan 50 werknemers is jobs.ch de meest gebruikte en snelstgroeiende online banenmarkt in Zwitserland voor alle functieniveaus, branches en functieomschrijvingen. jobs.ch biedt reclamebureaus en HR-consultants de mogelijkheid kosteneffectief en zonder administratieve rompslomp vacatures in te vullen. Voor werkzoekenden is jobs.ch een snelle, efficiënte en betrouwbare banenmarkt en een belangrijke bron van kwaliteitsinformatie over carrière en arbeidsmarkt. Meer informatie: www.jobs.ch

Voor vragen kunt u contact opnemen met:

Igor Beuker, oprichter Grupo LaComunidad
Tel: +31 (0)20 512 65 72
Mobiel: +31 (0)6 16 25 25 25
igor@lacomunidad.nl
www.lacomunidad.nl

Mevrouw Micol Rezzonico, Brandmanager Jobs.ch
Tel: +41 (0)4 44 560 70 79
micol.rezzonico@jobs.ch www.jobs.ch