Ingezonden persbericht



- PERSBERICHT -

Golfers Magazine 25 jaar jong!

Amsterdam, 24 maart 2009 ­ Wat in 1984 begon als het Golfjaarboek is uitgegroeid tot het mooiste, beste en dikste golftijdschrift van Nederland. En Golfers Magazine start het 25-jarig jubileum met een editie vol herinneringen, voorspellingen én mooie aanbiedingen.

In 1984 was golf een kleine sport maar de, naar later gebleken onstuitbare, groei diende zich al aan. Er waren toen 30 duizend golfers in Nederland. Nu zijn het er bijna 350 duizend. Het Golfjaarboek was in 1984 een groot succes en die uitgave kreeg in 1985 een vervolg met vier edities van Golfers Magazine.

In de afgelopen decennia is Golfers Magazine uitgegroeid tot hét blad voor golfers en golfsters die alles willen weten over hun sport. Tips van topspelers als Tiger Woods en Phil Mickelson, maar ook Maarten Lafeber en Joost Luiten worden afgewisseld met fraaie reisreportages, interviews en profielen en equipmentadviezen.

In het jubileumnummer ­ nu in de winkel ­ gaat Golfers Magazine dit vieren door heel veel prijzen weg te geven aan de lezers. De mooiste golfartikelen zijn te winnen met een mail&win actie op golfsite.nl!

Golfsite.nl vernieuwd!
Tegelijk met jubileum van het magazine is ook de site vernieuwd. Golfsite.nl is nu nóg overzichtelijker met al het laatste nieuws over toernooien, equipment en reizen.

Over Golfers Magazine
Golfers Magazine is het tijdschrift voor de gepassioneerde golfer die alles wil weten over zijn sport. Nieuws en achtergronden komen uitgebreid aan bod, evenals interessante reportages, mooie golfreizen en natuurlijk alle ontwikkelingen op het gebied van de uitrusting. Topgolfers van over de hele wereld geven instructies en tips waarmee de lezer zijn handicap kan verlagen en zijn spelniveau kan verhogen. Via Golfers Magazine bereikt u ambitieuze levensgenieters van diverse leeftijden, met een brede algemene interesse en veelal een aardig gevulde portemonnee. Golfers Magazine heeft een verspreide oplage van 22.252.

Over Sanoma Men's Magazines
Sanoma Men´s Magazines (SMM) is uitgever van AutoWeek, Belegger.Magazine, Computer Idee (50%), De Nationale Botenbank, Duck Out, Fiets, FietsActief, FORMULE 1 RaceReport, Gamer.Magazine, Golfers Magazine, GOLFjournaal, GolfNieuws, Grasduinen, GTO, hockey.nl, James, KIJK, MOTO73, MOTOR, Motorjacht, Revu, Panorama, Playboy, Procycling, Sportweek, Start met Wielrennen, Triv', Truckstar, TV Film, Zeilen, Zo Zit Dat en talloze succesvolle websites, waaronder autotrader.nl, insidegamer.nl, AutoWeek.nl, Belegger.nl, Playboy.nl en Gamer.nl. Sanoma Men's Magazines is een 100% dochter van Sanoma Uitgevers. Voor meer informatie over Sanoma Men's Magazines: www.smm.nl.

Over Sanoma Uitgevers
Sanoma Uitgevers B.V. is met bijna 85 publiekstijdschriften (inclusief bijbehorende extensies en evenementen) en ruim 200 websites de grootste multimediale uitgever in Nederland. In 2008 haalden Sanoma Uitgevers en haar dochters en deelnemingen ­ Sanoma Magazines Netherlands ­ een omzet van 515,7 miljoen euro. In Hoofddorp werken circa 1000 medewerkers op redacties en ondersteunende afdelingen. Bij de dochterondernemingen Sanoma Men's Magazines, Jonge Gezinnen, Mood for Magazines en ilse media werken nog eens ruim 750 medewerkers. Meer informatie over Sanoma Uitgevers: www.sanoma-uitgevers.nl.

Sanoma Uitgevers

()

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met (