Nieuwe personeelwerver TalentTracker zorgt voor talent en besparing


Op goedkopere en meer gestructureerde wijze talent werven via het eigen netwerk

ZAANDAM, 20090324 -- Het werven van nieuwe werknemers is een kostbare zaak. Advertenties, bannercampagnes, bureaus, headhunters. De nieuwe dienst van Friendhunter, TalentTracker maakt het mogelijk om het waardevolle netwerk van eigen medewerkers efficiënt in te schakelen en er het beste uit te halen. TalentTracker zorgt voor beter personeel en bespaart tegelijkertijd vele duizenden euro's.

Hoe werkt TalentTracker
TalentTracker is een beveiligde applicatie die makkelijk te integreren is met intranet of een website. Het invoeren van nieuwe vacatures gaat eenvoudig en snel, waarna via e-mail of RSS de medewerkers, maar ook alumni of partnerorganisaties automatisch geïnformeerd worden. Kandidaten worden door werknemers via TalentTracker getipt waarna de kandidaat solliciteert en online de status en procedure gevolgd kan worden. Alle informatie rond een wervingsprocedure wordt overzichtelijk verzameld, gedeeld en bewaard.

Bespaar met een bonus
Vacatures kunnen worden voorzien worden van een bonus. Deze wordt uitbetaald aan de medewerker die de nieuwe collega heeft aangedragen. Medewerkers worden zo gemotiveerd om hun eigen netwerk actief te benaderen, terwijl de werving aanzienlijk goedkoper is.

Bewezen effectief
Diverse onderzoeken hebben bewezen dat deze manier van werven het meest effectief is. Zelfs effectiever dan social networking websites, banenwebsites of advertenties in kranten. En daarmee verdient TalentTracker zichzelf dan ook direct terug.

Complete service
TalentTracker levert complete service. Er is voorzien in onderhoud, back-ups, hosting, gegevensbeheer en updates. Zijn er toch nog vragen dan is er een deskundige helpdesk. Ook snel starten is geen probleem. Binnen één week is de applicatie volledig draaiend.

TalentTracker
TalentTracker is interessant voor grote, maar ook voor kleinere bedrijven. Meer informatie over het product is te vinden op: www.friendhunter.nl/talenttracker