Autonomy integreert IDOL in Interwoven's TeamSite


Markt van web content management gaat een nieuw tijdperk in

NIEUWEGEIN, 20090324 -- Autonomy, leverancier van infrastructuursoftware voor ondernemingen, heeft haar kernsoftware IDOL (Intelligent Data Operating Layer) geïntegreerd in TeamSite. TeamSite is de web content management oplossing van Interwoven, het bedrijf dat onlangs door Autonomy werd overgenomen. De integratie van IDOL met TeamSite is een belangrijke stap voorwaarts voor marketeers. Met deze oplossing kunnen zij de betekenis achter allerlei vormen van digitale informatie - zowel gestructureerd als ongestructureerd - achterhalen en daar direct actie op ondernemen.

Doordat IDOL de onderliggende technologie van TeamSite is, kunnen gebruikers van TeamSite van een rijke set aan IDOL-functionaliteiten profiteren. Zo beschikken gebruikers onder andere over de traditionele keyword search mogelijkheden, maar ook bijvoorbeeld over de geavanceerde conceptual search functionaliteiten. Daarnaast is de performance en schaalbaarheid van de oplossing sterk toegenomen in vergelijking met de vorige release van TeamSite.

"De markt van weboplossingen is een strategisch belangrijke markt voor Autonomy en daarom investeren wij significant in dit gebied. Dat zal resulteren in het aanbieden van innovatieve en vooruitstrevende oplossingen", aldus Victor Cohen, General Manager Noord-Europa bij Autonomy. "Met de integratie van IDOL in TeamSite ontstaat een uniek platform waarmee veel handmatig werk ten aanzien van web content management en marketingoptimalisatie wordt geautomatiseerd. Denk bijvoorbeeld aan het volledig in kaart brengen van een klantprofiel waarin alle interacties met klanten automatisch en eenvoudig gecombineerd zichtbaar kunnen worden, zoals communicatie per e-mail, telefoon, instant messaging en via de website."

TeamSite 6.7.2 is per direct beschikbaar. Het product is gratis voor klanten met lopende onderhoudscontracten. De versie ondersteunt pin-to-pin en biedt een transparante gebruikerservaring. Voor meer informatie, bezoek www.autonomy.com/interwoven.





Ingezonden persbericht