Tritel BV levert VoIP oplossing aan de Beurs Van Berlage


ALKMAAR, 20090324 -- Tritel BV, aanbieder van data- en telecom oplossingen voor de B2B markt maakt vandaag bekend een 3-jarige overeenkomst te hebben gesloten voor het leveren van een volwaardige VoIP oplossing.

Raymond Looze, directeur van TRITEL:" Als aanbieder van diverse telecomdiensten, zoals VoIP voor het bedrijfsleven, IP-VPN (koppelingen van vestigingen), Mobiele Telefonie, 0800/0900/088 nummers en Internet-access, zijn wij verheugd dat de Beurs van Berlage ons heeft uitgekozen als telecomleverancier en kijken uit naar een lange en vruchtvolle samenwerking".

"De reden dat wij voor dienstverlening van Tritel hebben gekozen was makkelijk. Tritel is in staat geweest om op een heldere en duidelijke manier uit te leggen wat de voordelen zijn van hun Hosted VoIP oplossing voor onze organisatie. De Beurs van Berlage maakt met de Tritel oplossing gebruik van 1 snelle IP verbinding waarover zowel het vaste telefonieverkeer (VoIP) als het internetverkeer wordt gerouteerd. Alle ISDN lijnen en overbodige analoge lijnen kunnen we opzeggen. Tevens hebben we zelf niet meer hoeven te investeren in een eigen telefooncentrale en zijn we af van het dure servicecontract. Daarnaast verzorgen zij ook voor ons de mobiele abonnementen, zodat we al onze telecomzaken bij 1 partij hebben ondergebracht.", aldus Guus Bakker, directeur van de Beurs van Berlage.

Over Tritel:
Tritel is een innovatie speler met hoogwaardige telecomoplossingen, gebaseerd op de nieuwste VoIP technologieën. Tritel richt zich op het MKB segment tot 500 werkplekken met haar All-IP concept. Onze klanten krijgen een dedicated projectmanager toegewezen zodat er met korte communicatielijnen wordt gewerkt. Vragen kunnen eenvoudig en snel worden beantwoord. Een van de diensten binnen het portfolio van Tritel is Hosted VoIP. Deze dienst geeft het bedrijfsleven (tegen zeer geringe investeringen) de beschikking over een complete en volwaardige spraakdienst. Er wordt gebruik gemaakt van een telefooncentrale in het beveiligde datacenter van Tritel. Deze oplossing biedt uitgebreide functionaliteiten die men normaliter slechts kan verwachten bij een geavanceerde bedrijfstelefooncentrale. Tevens liggen de belkosten aanzienlijk lager in verhouding tot de traditionele manier van bellen.

Over de Beurs van Berlage:
De Beurs van Berlage ligt midden in Amsterdam en heeft zich ontwikkeld tot een belangrijk congres- en vergadercentrum voor heel West-Nederland. Het gebouw is daarnaast vooral beroemd omdat er ooit het kroonprinselijk huwelijk plaatsvond (in 2002) en er ieder jaar vaak spraakmakende tentoonstellingen plaatsvinden (onlangs Bodies en binnenkort Rembrandt The Complete Collection). Het gebouw geldt als één van Nederlands belangrijkste monumenten en is een hoogtepunt van Europese architectuur.

Tritel BV