Kies de perfecte vakantie met de Hapimag vakantieprofielbepaler


BAAR, 20090324 -- Wat is belangrijk bij het kiezen van een vakantiebestemming? Ontspanning? Avontuur? Sporten en actief erop uit? Plezier voor het hele gezin? Of een combinatie van dit alles?

Hapimag biedt nu met de vakantieprofielbepaler de mogelijkheid om mensen letterlijk en figuurlijk op weg te helpen in hun zoektocht naar de ideale vakantie. Met behulp van een korte vragenlijst wordt een perfect gepersonaliseerd vakantieprofiel opgesteld.

Naast het vakantieprofiel, ontvangt men na het invullen ook een selectie van bestemmingen die perfect binnen het persoonlijke profiel passen. Het invullen van de vragenlijst kost slechts enkele minuten.

Ga direct naar www.vakantieprofielbepaler.nl en kom erachter hoe uw ideale vakantie eruit ziet!

Actuele informatie over de Hapimag-vakantiewereld op www.hapimag.com

Hapimag is de nummer 1 op de Europese markt voor vakantiewoonrechten. De onderneming is in 1963 als Zwitserse vennootschap met zetel in Baar/Kanton Zug opgericht en telt momenteel ruim 139.000 partners. Met de aankoop van aandelen kan men door middel van een woonpuntensysteem zonder huur te betalen gebruik maken van ruim 5400 appartementen en hotelkamers in 57 vakantieresorts. De resorts bevinden zich in 18 Europese landen en in de VS. De onderneming heeft wereldwijd ca. 1700 medewerkers en genereert jaarlijks een omzet van ca. CHF 246 miljoen (2007).