Ingezonden persbericht


Persbericht

Honeywell Scanning & Mobility introduceert nieuw EMEA channelprogramma Partners krijgen toegang tot één van de breedste en meest geavanceerde productportfolio's van de AIDC-industrie

Eindhoven - 24 maart, 2009 - Honeywell (NYSE: HON) introduceert een channelprogramma voor zijn Scanning & Mobility-divisie in Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA). Het programma richt zich op het opbouwen van relaties voor de lange termijn met gekwalificeerde value added resellers en distributeurs in gevestigde en opkomende markten. Het biedt hen een overzichtelijke channelstructuur en de mogelijkheid voor een winstgevende groei voor de lange termijn.

"We zijn verheugd het complete productportfolio van Honeywell Scanning & Mobility aan het kanaal te kunnen presenteren. Het combineert het beste van de productlijnen van het voormalige Hand Held Products en Metrologic", zegt Philippe Buidin, Channel Marketing Director EMEA bij Honeywell Scanning & Mobility. "Door de integratie van de twee bedrijven is Honeywell een belangrijke speler in de automatic identification en data collection (AIDC)-markt."

Behalve dat value added resellers en distributeurs toegang krijgen tot één van de breedste AIDC productportfolio's in de industrie, kunnen zij ook gebruik maken van Honeywell's sales, marketing en technische ondersteuningsafdelingen. Daarnaast krijgen ze toegang tot een speciaal ontworpen webportal, kunnen ze deelnemen aan diverse trainingen en profiteren van de reputatie en het bereik van Honeywell's merk in diverse markten. Ze zullen ook de zeer professionele benadering van zaken doen met Honeywell Sanning & Mobility waarderen.

"Ons doel is om onze channelpartners niet enkel unieke en innovatie producten te bieden die voldoen aan de specifieke wensen van klanten. We willen ook de beste omstandigheden scheppen voor winstgevende groei voor de lange termijn", vervolgt Buidin. "Het kanaal is cruciaal voor ons succes. We geloven dat we samen ons merk kunnen versterken en zakelijk succes kunnen bouwen in verticale en gespecialiseerde sectoren zoals de gezondheidszorg en mobiele markt. Zo kunnen we de hele industrie helpen in zijn ontwikkeling, iets dat met name in deze economisch zware tijden belangrijk is."

De productlijn van Honeywell Scanning & Mobility is één van de meest uitgebreide in de AIDC-industrie. Het biedt oplossingen voor verticale markten zoals retail, gezondheidszorg, transport en logistiek. De productlijn bestaat uit draadloze en bedraade draagbare barcodescanners, robuuste mobiele computers, self-service kiosks en apparatuur voor de verificatie van barcodes. Het portfolio van Honeywell Scanning & Mobility wordt gecompleteerd door geavanceerde software, diensten en professionele oplossingen waarmee klanten effectiever hun gegevens en bezittingen kunnen beheren.

Kijk voor meer informatie over Honeywell Scanning & Mobility op http://www.honeywell.com of bel +31 (0)40 - 290 1600.

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Niets in dit persbericht mag worden gebruikt om Honeywell te vertegenwoordigen als de partner, joint venturer, medewerker, agent of andere vertegenwoordiger van de Strategic Business Partner, Business Partner of partner, ten verstande dat de Partijen, ten alle tijden onder het Honeywell partnerprogramma vallende, onafhankelijke gecontracteerden zijn.

Geen enkele partij in het Honeywell partnerprogramma heeft de autoriteit om contractueel of anderszins Honeywell te verplichten tot afspraken richting derde partijen.

Honeywell is een toonaangevend en divers technologie- en productiebedrijf met een omzet van 37 miljard dollar over de hele wereld. Meer dan 10 miljard dollar hiervan wordt gegenereerd door de Honeywell-vestigingen in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. In 1934 opende Honeywell de eerste vestiging buiten de VS, in Nederland. Honeywell is actief in meer dan 35 landen in de EMEA-regio en heeft meer dan 30.000 medewerkers. De aanwezigheid van Honeywell blijft groeien dankzij acquisities en het uitbouwen van de sterke positie in gezonde branches. Wereldwijd profiteren klanten van onze innovaties. Elk van de vier divisies - Aerospace, Automation & Control Solutions, Transportation Systems en Specialty Materials - houdt zich bezig met productie, verkoop en services in de regio om wereldwijd klanten te bedienen. Honeywell investeert tevens regionaal in R&D met technische en innovatiecentra in Roemenië en Tsjechië. Meer informatie over Honeywell leest u op http://www.honeywell.com.

Voor meer informatie, fotomateriaal of test exemplaren kunt u kijken op http://www.lewiswire.com/nl/lewiswire/Honeywell-Scanning-and-Mobility/Honeywell-Scanning-Mobility-introduceert-nieuw-EMEA-channelprogramma/n/3892 of contact opnemen met Ilona de Bok of Renate van der Wal van LEWIS, het IT PR bureau: Tel: + 31 (0) 40 235 46 00 Fax: + 31 (0) 40 235 46 01 E-mail: ilonadb@lewispr.com / renatew@lewispr.com Web: http://www.lewispr.com

Voor meer informatie over Honeywell Imaging and Mobility kunt u contact opnemen met Kirsi Rolf van Honeywell Imaging and Mobility: Tel: +31 40 2901 602
E-mail: kirsi.rolf@honeywell.com

Kijk voor beeldmateriaal in hoge resolutie op: http://www.lewiswire.com/nl/lewiswire/Honeywell-Scanning-and-Mobility/Honeywell-Scanning-Mobility-introduceert-nieuw-EMEA-channelprogramma/n/3892