Ingezonden persbericht


GEMEENTE ZWOLLE SLUIT OVEREENKOMST VOOR PRINTWERK MET HOEKMANTOTAAL

Betrouwbaar, servicegericht en door samenwerking met Wezo Groep maatschappelijk verantwoord

Zwolle - 24 maart 2009 -- hoekmantotaal, leverancier van offset en digitaal kwaliteitsdrukwerk en aanvullende communicatieoplossingen, maakt vandaag bekend dat zij vaste leverancier is geworden van de Gemeente Zwolle.

De Gemeente Zwolle heeft met hoekmantotaal een jaarcontract getekend waarin is afgesproken dat het printwerk van de gemeente tijdens piekbelasting aan hoekmantotaal wordt uitbesteed. Dit betekent een aanzienlijke efficiencyslag voor de gemeente. Overwerk is niet langer nodig en de medewerkers van de reproafdeling kunnen zich blijven richten op het reguliere werk.

Herman Holtes www.hoekman.nl/downloads/herman_holtes.jpg., Sectiehoofd Document Productie en Distributie a.i. bij de Gemeente Zwolle: "hoekmantotaal heeft zich bewezen als een betrouwbare en servicegerichte partner. Daarbij werkt hoekmantotaal nauw samen met Wezo Groep. Deze organisatie biedt circa 1.000 mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de mogelijkheid zich te ontwikkelen en begeleidt hen naar een passende plek op de arbeidsmarkt. Door samen te werken met hoekmantotaal onderstreept de Gemeente Zwolle het belang van verantwoord ondernemen."

Over hoekmantotaal
hoekmantotaal is sinds 1938 totaalpartner in communicatie. Vanuit haar vestigingen in Genemuiden, Rijssen en Zwolle levert hoekmantotaal wereldwijd offset en digitaal kwaliteitsdrukwerk en aanverwante, innovatieve diensten en oplossingen om de communicatie van haar klanten beter en effectiever te maken. Bij hoekmantotaal werken ruim 70 specialisten. Kijk voor meer informatie op: www.hoekmantotaal.nl

hoekmantotaal is een merknaam van Hoekman Beheer B.V.

Mediacontacten

* hoekmantotaal, Edwin Compagne, Commercieel Manager, tel. 038 4564806, email ecompagne@hoekmantotaal.nl
* Carolijn Peelen BV (voor hoekmantotaal), Carolijn Peelen, tel. 06 53280936, email carolijn@peelen.nu