Ingezonden persbericht


DOOR IERLAND FIETSEN ZONDER TE TRAPPEN

Met dank aan GoEco heeft Ierland er een gezond en ecologisch vakantieconcept bij: op pad met de elektrische fiets. Ideaal voor minder getrainde fietsers, mensen die slecht ter been zijn of voor wie gewoon geen zin heeft om te trappen. Ierland is een populair fietsland en dankzij deze nieuwe ontwikkeling nu nog toegankelijker. Ook aan het weer is gedacht: met behulp van een uitklapbaar regendakje blijven vakantiefietsers ook in een stortbui droog.

Wie in Ierland op de fiets stapt staat een bijzondere ervaring te wachten. Al fietsend verandert het uitzicht van groen heuvelland vol schapen naar steile kliffen die oprijzen uit de zee. In elk dorpje zijn gezellige pubs te vinden om te lunchen of even een typisch Iers biertje te drinken en te praten met de stamgasten. En dan de fiets weer op om de ontdekkingstocht te vervolgen, met minimale lichamelijk inspanning is het maximaal genieten!

Het aanbod bestaat uit losse verhuur, een tweedaags tourpakket met hotelovernachtingen en een all-inclusive pakket voor zeven dagen. De elektrische fietsvakanties zijn een initiatief van de in Limerick gevestigde specialist GoEco. Het bedrijf werkt nauw samen met de locale autoriteiten en zet zich in voor vernieuwingen op het gebied van fietstoerisme.

Zie voor meer informatie www.goeco.ie of www.electricbikeholidays.ie

Ierland Toerisme is de marketingorganisatie voor het eiland Ierland en is actief voor zowel de Ierse republiek als Noord-Ierland. Ierland staat bekend om zijn prachtige, ongerepte natuur en indrukwekkende kustlijn, de gezelligheid van dynamische steden en de magie van de duizenden jaren oude cultuur en geschiedenis. En met de inspirerende Ierse energie en uiterst vriendelijke mensen is dit veelzijdige en compacte eiland een bezoek meer dan waard. Voor meer informatie zie www.ierland.nl



Ingezonden persbericht