Ingezonden persbericht


Honden in het zonnetje bij Buurthond van het Jaar verkiezing

Amsterdam, 24 maart 2009 - Stichting Buurtlink organiseert in samenwerking met PetNews de Buurthond van het Jaar Verkiezing. Alle buurtbewoners in Nederland wordt de kans geboden om hun hond in het zonnetje te zetten. Zij kunnen via de website Buurtlink.nl een hond nomineren en stemmen. De verkiezing is sinds een week online. Inmiddels zijn er meer dan 2500 honden genomineerd en duizenden stemmen binnengekomen. De Buurthond van het Jaar Verkiezing loopt tot 13 april 2009 en is te vinden op www.buurtlink.nl/buurthond2009.

Publieksjury en Vakjury
Uit alle buurthonden waar online het meeste op gestemd is, bepaalt een vakjury de Buurthond van het Jaar. De vakjury bestaat uit Bridget Maasland (presentatrice), Ellen en Serge van der Zweep (gepassioneerde hondensporters), Letty van der Geest (Eigenaresse Dogtime) en Marja Zuidgeest (directeur Proefdiervrij). De winnaar wordt bekend gemaakt op 18 april tijdens het Animal Event in de Beekse Bergen.

Prijzen
De winnaar van de Buurthond van het Jaar wint een jaar lang gratis Eukanuba hondenvoeding en een gevulde Eukanuba rugzak. Verder worden er drie vakantiecheques van KeyCamp, vijf fraaie Hupple hondenkussens, 25 pakketten "een jaar lang gratis hondenkoekjes en 50 "Hot Dog 4 Dogs" van Hupple die verdeeld onder de winnaars.

Wat is PetNews?
Petnews is het eerste internetmagazine voor baasjes die alles willen weten over hun huisdier.

Wat is Buurtlink.nl?
Op Buurtlink.nl komt de bezoeker op de website van zijn of haar buurt. Op de website kunnen buurtbewoners contact met elkaar opnemen en informatie met elkaar delen over de buurt. Buurtlink.nl is voor en van iedere buurt in Nederland. Buurtlink heeft 410.000 leden en 450.000 unieke bezoekers per maand. Meer informatie over Buurtlink.nl vindt u op www.buurtlink.nl.

Noot voor de redactie,