Ingezonden persbericht



- PERSBERICHT -

Davilex maakt Financieel Dasboard voor Kleinbedrijf toegankelijk

Houten, 24 maart 2009 - Juist in deze economisch mindere tijden is hett voor ondernemers belangrijk goed inzicht te hebben in de stand van zaken van de onderneming. Een financieel dashboard is daarbij eigenlijk onmisbaar. Voor veel kleine ondernemers lijkt een financieel dashboard echter niet haalbaar, omdat er vaak hoge kosten aan verbonden zijn. Davilex bewijst nu het tegendeel, want deze krachtige tool is standaard onderdeel van Davilex Account Pro! En omdat dit boekhoudprogramma nu spectaculair in prijs verlaagd is, ligt een financieel dashboard ook voor kleine ondernemers binnen handbereik!

In het financiële dashboard van Davilex Account Pro worden belangrijke overzichten en kengetallen als kasstroomoverzicht, liquiditeit, solvabiliteit, omzet en resultaat in één oogopslag inzichtelijk gemaakt door duidelijke overzichten en grafieken. Aan de hand van deze actuele informatie kan de ondernemer continu anticiperen op veranderende omstandigheden en kunnen snel goed gefundeerde beslissingen genomen worden, ook voor de langere termijn. Daarmee is het financiële dashboard zeker in deze economisch onzekere tijd van onschatbare waarde!

Davilex heeft de adviesverkoopprijs van Davilex Account Pro per 1 maart 2009 verlaagd van ¤ 1.099,- naar ¤ 699,-. Hiermee is dit uiterst krachtige boekhoudpakkeet, dat naast een financieel dashboard t.w.v. ¤ 400,- oook een uitgebreide analysetool en mogelijkheden voor automatische incasso biedt, voor iedere ondernemer toegankelijk geworden.

Davilex staat voor professionele administratieve software voor ondernemers binnen het MKB. De producten en diensten van Davilex bieden een totaaloplossing voor de (startende) ondernemer die zelf, zonder uitgebreide kennis van boekhouden, zijn of haar administratie wil bijhouden en beheren. Van boekhouden tot relatiebeheer, van orderbeheer tot facturatie; alle dagelijkse administratieve taken kunnen met behulp van de administratieve software van Davilex op eenvoudige en overzichtelijke wijze ingevoerd worden.


- EINDE BERICHT -

Achtergrondinformatie (

Ingezonden persbericht