Ingezonden persbericht


Persbericht, 24 maart 2009

Laat de zomer maar beginnen!

NESCAFÉ Dolce Gusto brengt verkoeling met Cappuccino Ice

Iedereen kan nu op elk moment van de dag verkoeling vinden met een Cappuccino Ice van NESCAFÉ Dolce Gusto. Deze verrassende Cappuccino Ice is een zomerse aanvulling op alle andere koffievariaties van NESCAFÉ Dolce Gusto. Naast de warme koffievariaties brengt deze eigentijdse koffiemachine nu net zo makkelijk een verkoelende koffie.

Met de komst van Cappuccino Ice gaat de hendel van de machine voor het eerst naar links. In letterlijk een handomdraai serveert de unieke koud-water-functie een heerlijk verfrissende Cappuccino Ice. Een ijsblokje erin en genieten maar!

De nieuwe NESCAFÉ Dolce Gusto machine

Vanaf april is de tweede generatie machine van NESCAFÉ Dolce Gusto ook in de Nederlandse winkels verkrijgbaar. Het unieke design van NESCAFÉ Dolce Gusto en de vele verschillende koffievariaties maken het eigen 'koffiebarretje' voor thuis compleet. De vernieuwde machine heeft een standby knop waardoor hij energiezuinig is en met de magnetische capsulehouder is hij easy in use. De NESCAFÉ Dolce Gusto machine is in één kleur gespoten en verkrijgbaar in de kleuren rood, wit en zwart.

Exclusieve online Dolce Gusto shop

NESCAFÉ Dolce Gusto is verkrijgbaar bij electronicazaken, adviesprijs is ¤ 139,-. De capsules met 100% Arabica koffie - in de smaken Latte Macchiato, Cappuccino, Espresso, Caffè Lungo, Caffè Lungo Mild en Cappuccino Ice - zijn gewoon verkrijgbaar in de supermarkt. Verkoopadviesprijs per doosje met 16 capsules ¤ 4,69. Via de online Dolce Gusto shop is alles verkrijgbaar om thuis een echte koffiebar-beleving te creëren. De smaken Lungo Decaf en Chococino, kopjes, glazen én meer accessoires zijn exclusief verkrijgbaar in deze online shop.

www.dolce-gusto.nl

Noot voor redacties,