Politie Amsterdam-Amstelland



NIEUWE UPDATE: Signalement verdachte steekpartij / (24/03/09)

De politie heeft op basis van de eerste onderzoeksresultaten het volgende signalement van de vermoedelijke verdachte van de dodelijke steekpartij op de 69-jarige Amsterdamse overblijfkracht: - man - getinte huidskleur - donkere kleding - donker kort krullend haar. De man zou weggevlucht zijn in de richting De Lairessestraat.

Verder wordt nog benadrukt, dat de kinderen geen moment in gevaar zijn geweest.

EERDER UITGEBRACHTE PERSBERICHTEN: 24-03-2009 / UPDATE: man overleden na steekincident / De politie maakt bekend dat het slachtoffer van de steekpartij op dinsdagmiddag 24 maart, rond halfeen, aan de Willem Witsenstraat een 69 jarige man uit Amsterdam is.

24/03/2009 / Man overleden na steekincident / Bij een steekincident aan de Willem Witsenstraat is dinsdagmiddag een oudere man overleden. Rond 12.30 kreeg de politie een melding over een steekpartij. De toedracht is onduidelijk. Er zijn geen aanhoudingen verricht. Bureau Districtsrecherche Zuid is bezig met een uitgebreid onderzoek. Getuigen van dit ernstige incident worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900 8844.