( BW)(WA-HAGENS-BERMAN-SOBOL) CORRECTIE EN VERVANGING VAN: Hagens Berman Sobol & Shapiro LLP kondigt Summary Notice of Proposed Class Action Settlement en Settlement Hearing aan

SEATTLE--(BUSINESS WIRE)--Mar 25, 2009--

De volgende verklaring wordt afgegeven door Hagens Berman Sobol & Shapiro LLP in overeenstemming met een order van het United States District Court for the Western District of Washington in Seattle:

UNITED STATES DISTRICT COURT

WESTERN DISTRICT OF WASHINGTON IN SEATTLE

INZAKE NORTHWEST BIOTHERAPEUTICS INC.

   

 

   

 

SECURITIES GERECHTELIJKE PRODURE

 

MASTER NO. C07-1254-RAJ

 

CLASS ACTION

Dit document betreft:

 

SAMENVATTING NOTICE

ALLE ACTIES    

 

AAN: ALLE PERSONEN DIE DE OPENBAAR VERHANDELDE GEWONE AANDELEN HEBBEN GEKOCHT VAN NORTHWEST BIOTHERAPEUTICS, INC. (“NORTHWEST BIOTHERAPEUTICS”) TUSSEN 17 APRIL 2007 EN 18 JULI 2007

U WORDT HIERBIJ MEDEGEDEELD, in overeenstemming met een order van de United States District Court for the Western District of Washington, dat een zitting zal worden gehouden op 16 juni 2009 om 9:00 a.m., voor de edelachtbare heer Richard A. Jones in het United States Courthouse, 700 Stewart Street, Seattle, Washington, met als doel te bepalen (1) of de voorgestelde regeling van de claims in de Gerechtelijke procedure voor het bedrag van $ 1.000.000 in cash moet worden goedgekeurd door de Rechtbank als eerlijk, redelijk en adequaat; (2) of, daarna, deze Gerechtelijke procedure moet worden gestaakt met voorbehoud in overeenstemming met de voorwaarden opgenomen in de Stipulation of Settlement gedateerd per 31 december 2008; (3) of het Toekenningsplan eerlijk, redelijk en adequaat is en daarom dient te worden goedgekeurd; en (4) of de aanvraag van de Lead Counsel voor de betaling van de advocaatkosten en vergoeding van de kosten gemaakt in verband met deze Gerechtelijke procedure moet worden goedgekeurd.

Als u de openbaar verhandelde gewone aandelen van Northwest Biotherapeutics hebt gekocht tussen 17 april 2007 en 18 juli 2007 kan het zijn dat uw rechten worden beïnvloed door de regeling van deze Gerechtelijke procedure. Als u geen gedetailleerde Notice of Pendency en Proposed Settlement of Class Action (“Notice”) hebt ontvangen en een kopie van de Proof of Claim and Release, kunt u kopieën verkrijgen door te schrijven naar Northwest Biotherapeutics Securities Litigation, c/o Gilardi & Co. LLC, P.O. Box 8040, San Rafael, CA 94912-8040. Als u Class Member bent, moet u om te kunnen delen in de verdeling van het Net Settlement Fund, een Proof of Claim and Release indienen met een poststempel niet later dan 16 juli 2009, waarin wordt gesteld dat u recht hebt op vergoeding.

Als u wenst te worden uitgesloten van de Class, moet u een Request for Exclusion indienen met een poststempel niet later dan 16 mei 2009, op de manier en in de vorm uitgelegd in de gedetailleerde Notice waarnaar hierboven wordt verwezen. Alle Members van de Class die niet tijdig en geldig uitsluiting uit de Class hebben gevraagd zullen gebonden zijn door een vonnis in de Gerechtelijke procedure in overstemming met de voorwaarden van de Stipulation of Settlement.

Bezwaren tegen de regeling moeten worden gepost of afgeleverd zodanig dat zij zijn ontvangen door elk van de volgende niet later dan 1 juni 2009:

CLERK OF THE COURT

UNITED STATES DISTRICT COURT

WESTERN DISTRICT OF WASHINGTON

United States Courthouse

700 Stewart Street

Seattle, WA 98101

 

Lead Counsel voor eisers:

HAGENS BERMAN SOBOL & SHAPIRO LLP

STEVE BERMAN

1301 Fifth Avenue, Suite 2900

Seattle, WA 98101

 

Advocaat voor gedaagden :

WILLIAMS & CONNOLLY LLP

STEVEN M. FARINA

725 Twelfth Street, Northwest

Washington, D.C. 20005

 

NEEM GEEN CONTACT OP MET DE RECHTBANK OF DE CLERK’S OFFICE OVER DEZE KENNISGEVING.

Als u vragen hebt over de regeling kunt u contact opnemen met de Lead Counsel van de eisers op het adres dat hierboven is aangegeven.

 

         

BY ORDER OF THE COURT

DATUM: 20 februari 2009

UNITED STATES DISTRICT COURT

WESTERN DISTRICT OF WASHINGTON

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:

Hagens Berman Sobol & Shapiro LLP
Reed Kathrein, +1-510-725-3030
Fax: +1-510-725-3001