Universiteit Nyenrode

Klantgerichte organisaties dingen mee naar de CRM Awards 2009 - Prijs voor klantgericht ondernemen

Alle Nederlandse organisaties die klantgericht ondernemen, worden van harte uitgenodigd zich kandidaat te stellen voor één van de drie CRM Awards 2009. Inschrijven kan via de website www.crmaward.nl. Bedrijven vullen vervolgens de online stadiascan in waar zij ook aan kunnen geven voor welke van de drie awards zij zich kandidaat willen stellen:


- CRM Pioneer Award - voor de beginstappen van een integraal CRM traject

- CRM Accelerator Award - voor prestaties op deelgebieden met een integrale aanpak

- CRM Award - voor de strategische implementatie in de totale organisatie

Op 12 november 2009 worden de CRM Awards voor de achtste keer uitgereikt aan bedrijven die op succesvolle wijze klantgericht ondernemen als bedrijfsstrategie implementeren. Nyenrode Business Universiteit is mede-initiatiefnemer van deze award, waarbij prof. dr. Ed Peelen juryvoorzitter is.

Het deelnametraject omvat het invullen van een gesloten online stadiascan en vervolgens een uitgebreide open vragenlijst waarin aspecten als visie, strategie, multichannelintegratie, datakwaliteit, IT infrastructuur aan de orde komen. Aan de hand van de ingevulde vragenlijsten nodigt de jury een aantal deelnemende bedrijven uit om een mondelinge toelichting op het CRM traject te geven. De jury besluit te zijner tijd of zij een bedrijfsbezoek nodig achten voor de besluitvorming bij de uitverkiezing van een winnaar. Alle deelnemende bedrijven ontvangen tijdens de uitreiking van de CRM Awards een juryrapport. In dit rapport worden door de jury aanbevelingen gedaan op basis waarvan vervolgstappen kunnen worden gezet. Volgens deelnemers van afgelopen jaren, maakt alleen het juryrapport het al meer dan waard om mee te dingen naar deze prijs.


Voor meer informatie of inschrijven raadpleeg de website www.crmaward.nl
De organisatie van de CRM Awards ligt in handen van CRM Association NL; de beoordeling is de verantwoordelijkheid van een vakkundige jury.