Gemeente Coevorden

Waarschuwing advertentieverkoop door PR8Print

De gemeente krijgt signalen dat ondernemers door het bedrijf PR8Print uit Gorredijk worden benaderd voor de verkoop van advertenties in de `editie E.H.B.O. tips'. PR8Print gebruikt daarvoor advertenties uit de gemeentelijke Informatiegids en de naam `City & Tourist Promotions', het bedrijf dat voor de gemeente de Informatiegids uitgeeft. Zowel City & Tourist Promotions als de gemeente hebben niets met deze advertentieverkoop of de uitgifte van `editie E.H.B.O. tips' te maken.

Het bedrijf is niet alleen in de gemeente Coevorden actief, zo blijkt uit een korte google. Ook de ondernemersvereniging uit Zeevang en de gemeenten Sint-Michielsgestel, Den Helder en Eindhoven waarschuwden in het verleden voor de frauduleuze praktijken.

Ondernemers die met dit bedrijf te maken krijgen, doen er goed aan dit te melden via het fraudemeldpunt: http://www.fraudemeldpunt.nl. Op deze website van het Steunpunt acquisitiefraude (SAF) is meer informatie over deze vorm van fraude te vinden en gedupeerden kunnen hier een melding achterlaten en de stichting toestemming geven aangifte te doen.

Bij twijfel kunt u contact opnemen met de sectie Communicatie van de gemeente Coevorden, telefoon: 0524-598389.