Politie Twente

Persbericht Politie Twente 25maart 2009

Diefstal en vernielingen bij garagebedrijf

Hengelo

In de nacht van dinsdag de 24e op woensdag de 25e maart zijn opnieuw een aantal auto's opengebroken bij een garagebedrijf in Hengelo. Meerdere goederen zijn ontvreemd.

Woensdagmorgen 25 maart werd ontdekt dat er opnieuw op het terrein van een garagebedrijf aan de Goudstraat in Hengelo een aantal auto waren opengebroken en goederen waren ontvreemd. Deze keer waren ruiten ingeslagen van zeven auto's en uit drie van deze zeven was een navigatiesysteem ontvreemd. Daarnaast waren van een auto alle vier de banden gedemonteerd en meegenomen. Hoe groot de totale schade is is nog niet bekend. De vernielingen en de diefstallen hebben vermoedelijk plaatsgevonden tussen woensdagmorgen 01.00 en 07.00 uur. Ook deze keer wil de politie uiteraard graag in contact komen met mensen die mogelijk iets hebben gezien of is opgevallen. Zij worden verzocht contact op te nemen met de afdeling Hengelo van de politie Twente, te bereiken via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Ook in de nacht van dinsdag 17 op woensdag 18 maart werd bij het garagebedrijf eenzelfde voorval ontdekt. Zie hiervoor het hieronder cursief afgedrukte persbericht van 19 maart. Er wordt niet uitgesloten dat het in beide gevallen om dezelfde dader dan wel daders gaat. (09-033826)

Diverse auto-inbraken bij een autobedrijf, enkele tienduizenden euro's schade Hengelo
In de nacht van dinsdag 17 maart en woensdag 18 maart zijn diverse navigatiesystemen en radio/cd spelers uit diverse auto's gestolen bij een autobedrijf aan de Goudstraat in Hengelo. Eén auto is gedeeltelijk gestript.

Woensdagmorgen 18 maart deed een medewerker van een autobedrijf aan de Goudstraat in Hengelo een vervelende ontdekking. Meerdere auto's waren opengebroken en diverse navigatiesystemen en radio/cd spelers waren gestolen. Eén auto was gedeeltelijk gestript. De totale schade is enkele tienduizenden euro's.

Wellicht zijn er mensen die het een en ander hebben gezien van de diefstallen. Deze worden verzocht zich te melden. Dit kan via het algemene nummer van de politie Twente, afdeling Hengelo 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. (09-030819)

tel. 053-4555588


---- --