RTL Group

Peter Lubbers benoemd tot programmadirecteur RTL 7

Peter Lubbers is per direct benoemd tot programmadirecteur van RTL 7, de mannenzender van RTL Nederland. Lubbers (42) was reeds bij RTL Nederland actief als senior programma coördinator van RTL 4.

Bert Habets, CEO van RTL Nederland: Peter is een energieke en creatieve persoonlijkheid die zijn sporen heeft verdiend op het gebied van televisie. Hij kent het klappen van de zweep en is zeer ervaren op het gebied van productie en programmering. Dat maakt Peter de juiste man op de juiste plek.

De presentatie van deze uitzendingen is in handen van Natasha van den Lubbers staat in de startblokken: Ik ga met opgestroopte mouwen aan de slag bij RTL 7. Het is een zender met een ijzersterk profiel, waarin ik ook mijzelf herken. Mijn doel is om de kracht van RTL 7 de komende jaren verder uit te bouwen.

Na zijn studie aan de School voor Journalistiek in Utrecht werkte Peter Lubbers bij RTL Nieuws. Daarna was hij onder meer productiemanager bij Endemol en directeur bij Medical Multi Media (inmiddels I care). Sinds 2004 is Lubbers weer in dienst bij RTL Nederland en was hij in zijn rol van senior programma coördinator van RTL 4 verantwoordelijk voor programmas als RTL Boulevard, Herrie Aan De Horizon, Derek Ogilvie, X FACTOR, Het Zesde Zintuig en Uitstel van Executie.

Uitzending RTL 7, vanaf woensdag 25 maart, tussen 00.20 en 01.20 uur.
---

Noot aan de redactie: voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sabine Scholten, afdeling communicatie RTL Nederland via tel. 06-53496966 of sabine.scholten@rtl.nl. U kunt daarnaast ook onze website www.pressroomrtlnederland.nl bezoeken.