Gemeente Bernheze


Verlichting Bedafseweg en Derptweg aangepast

In de Bedafseweg en de Derptweg is de straatverlichting aangepast. De gemeente Bernheze wil graag weten wat haar inwoners van deze verlichting vinden en heeft de omwonenden daarom een vragenlijst gestuurd. Maar ook mensen die niet direct in de buurt wonen kunnen hun mening geven. De vragenlijst is hieronder te downloaden.

Nieuwe ontwikkelingen
De technische mogelijkheden van de openbare verlichting zijn in de afgelopen jaren sterk verbeterd. Niet alleen zijn de lampen energiezuiniger geworden, ook is het mogelijk om het licht beter te doseren, afhankelijk van plaats en tijd. Op dit moment zijn vooral de vernieuwingen met zogenaamde led-lampen en led-armaturen voor de gemeente Bernheze interessant. Deze led-lampen hebben onder meer een veel lager energieverbruik en hebben een veel langere levensduur.

Enquête
De gemeente Bernheze onderzoekt nu welke technische vernieuwingen passen in ons beleid. Dat doet we samen met Nobra Technisch Adviesbureau op basis de ervaringen van een groot aantal gemeenten uit de regio.
Uw mening is belangrijk omdat u ook de gebruiker bent. U hebt misschien een mening over de lichtkleur, over de helderheid, de verblinding, de hinder of andere opvallende verschillen ten opzichte van de `oude' verlichting die bij aanstaande keuzes van belang kunnen zijn.

Hieronder vindt u een vragenlijst. U kunt deze tot 1 mei 2009 invullen en mailen naar gemeente@bernheze.org. Als u nog vragen heeft over dit project kunt u contact opnemen met de heer B. Ceelen van de afdeling Civiel- en Cultuurtechniek, telefoon (0412) 45 88 88. Te downloaden:

* vragenlijst verlichting.doc (74 KB)

Adresgegevens

Bezoekadres: De Misse 6,
5384 BZ Heesch
Postadres: Postbus 19,

5384 ZG Heesch
gemeente@bernheze.org
Tel. (0412) 45 88 88
Fax (0412) 45 46 35