Gemeente Almelo

Volleybal Voor Iedereen toernooi 2009

25 maart 2009 - Dit jaar is in Almelo opnieuw het traditionele VOLLEYBAL VOOR IEDEREEN (VVI) toernooi. Het toernooi wordt gespeeld in de maanden mei en juni op doordeweekse avonden in de Sporthal Rembrandtlaan. In deze periode speelt ieder team zeven of acht wedstrijden verdeeld over drie of vier speelavon¬den. Vorig jaar deden zestig teams mee, ongeveer 500 personen. Inschrijven kan tot zaterdag 4 april.

Volleybal Voor Iedereen

Bij 32.000 huishoudens in Almelo is een flyer bezorgd waarin de Gemeente aandacht vraagt voor deze actie die als doel heeft het stimuleren van recreatief sporten en bewegen.

Echte teamsport

Volleybal is een echte teamsport en kan door iedereen worden beoefend. Wie één of meerdere dames- of herenteams kan samenstellen, wordt uitgenodigd mee te doen. Een team kan bestaan uit vrienden, vriendin­ nen, collega's, buren, leden van een trimgroep of van een bestaande vereniging. Ook mixed teams kunnen zich inschrijven. Bij voldoende belangstelling van mixed teams volgt er een indeling in aparte poule(s). Een voorwaarde is dat per team drie dames en drie heren deelnemen.

NeVoBo competitiespelers kunnen niet meedoen aan het Volleybal Voor Iedereen toernooi, behalve deelnemers aan de recreantencompetitie.

Plezier beleven aan sport

Het VVI-toernooi is vooral plezier beleven aan sport, op eigen wijze en niveau presteren, de conditie op peil houden en ontspannen door samen te sporten. Een groep van vaste medewerkers staat ook dit jaar weer klaar om voor de deelnemende teams de organisatie, wedstrijdlei­ ding en arbitrage te verzorgen.

Eigen voorkeur

Volgens binnengekomen inschrijvingen maken wij een indeling. "Nieuwe" teams worden in principe ingedeeld in de laagste recreatieklasse. Het is ook mogelijk een eigen voorkeur van speelsterkte aan te geven. Hiermee wordt rekening gehouden bij de indeling. Het aanmeldingsformulier moet vóór zaterdag 4 april 2009 worden ingeleverd. Deelname kost 36 euro per team.

Aanmelden

Belangstellenden voor deelname en aanvragen van een aanmeldingsformulier voor het V.V.I.-toernooi kunnen uitgebreide informatie vinden via de link hiernaast of via de telefoonnummers (0546) 54 19 47 en 54 19 48.