Vereniging van Recreatieondernemers Nederland

Thermen & Beauty Group sluit zich aan bij RECRON

De Thermen & Beauty Group Nederland bestaat uit 13 luxe thermencentra door heel Nederland. Deze groep bedrijven heeft tijdens haar ledenvergadering in maart besloten om zich als geheel, op korte termijn, aan te sluiten bij RECRON.

De 13 thermencentra van de Thermen & Beauty Group Nederland zijn gevestigd in: Born-Sittard, Haarlem, Houten, Oldenzaal, Oss, Pijnacker, Scheveningen, Schoonebeek, Son, Tilburg, Roosendaal, Weesp en Zevenhuizen (Gr.).

Namens de RECRON organisatie en in het bijzonder door directeur Joep Thönissen worden de bedrijven van harte welkom geheten in de bedrijfsgroep "Sauna en Thermen".

Joep Thönissen: âIk ga er vanuit dat we met de toetreding van de Thermen & Beauty Group organisatie nog meer voor de Sauna en Thermen sector kunnen betekenen."

Een vertegenwoordiger van de Thermen & Beauty Group zal tevens deelnemen aan het bestuur van de Bedrijfsgroep Sauna en Thermen. Martin Holtermann: âDoor deze vertegenwoordiging begint het bestuur, waar ook de NSV in vertegenwoordigd is en de bestuursleden van het eerste uur, echt te lijken op het platform voor de Sauna en Thermen.â

25 maart 2009