Gemeente Westvoorne


Verlies van begeleiding AWBZ: MEE helpt
mee.jpg

Heeft u onlangs een brief gekregen van het CIZ (Centrum Indicatiestelling Zorg) over uw (her)indicatie voor begeleiding?

Staat in de brief van het CIZ dat u geen nieuwe indicatie voor begeleiding krijgt? Dit terwijl u deze begeleiding tot nu toe wel heeft gehad? Dan kan MEE u helpen bij de veranderingen waarmee u te maken krijgt.

MEE Zuid-Holland Zuid is er voor alle mensen met een beperking, ontwikkelingsachterstand, chronische aandoening, leer- en opvoedingsmoeilijkheden en psychiatrische problematiek en hun omgeving. De medewerkers van MEE geven gratis informatie, advies, bemiddeling en ondersteuning. Dit kan gaan over alle terreinen van het dagelijks leven. Bijvoorbeeld: arbeid, vakantie, financiële regelingen, sport en onderwijs. MEE werkt samen met welzijnsorganisaties en gemeenten.

Kijk voor meer informatie op de website www.meezhz.nl of neem op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur contact op met het servicepunt van MEE, telefoonnummer: 0900 202 06 72 (lokaal tarief). Ook kunt u uw vragen mailen naar servicepunt@meezhz.nl. Het dichts bijzijnde servicepunt van MEE is te vinden in Spijkenisse.