Marktplaats


Marktplaats.nl lanceert vernieuwde Zoekassistent Nooit meer te laat voor je favoriete object of dienst op Marktplaats.nl

Emmeloord, 19 maart 2009 - Marktplaats.nl lanceert vandaag een vernieuwde Zoekassistent. De Marktplaats Zoekassistent werkt eenvoudig: als er een advertentie wordt geplaatst die voldoet aan de zoekopdracht van een gebruiker, dan ontvangt deze een melding. De gebruiker wordt op deze manier op de hoogte gehouden van relevante nieuw geplaatste advertenties en kan daardoor die mooie designlamp of die tweedehands auto van dat bijzondere merk niet mislopen.

Overzichtelijker, gebruiksvriendelijker en meer beheermogelijkheden De vernieuwde Zoekassistent is sneller en overzichtelijker. Zo kunnen gebruikers relevante advertenties bewaren en kunnen de resultaten gesorteerd worden. Tevens is het niet meer nodig om eerst in te loggen om gebruik te maken van de Zoekassistent. Tot slot is er meer aandacht besteed aan het design.

Altijd op de hoogte van de laatste, relevante advertenties Na de gratis download van de Zoekassistent is het mogelijk om zoekopdrachten in te voeren en te bewaren. Als er een relevante advertentie op Marktplaatst.nl geplaatst wordt, maakt de Zoekassistent hier melding van. Gebruikers kunnen interessante advertenties opslaan.

"Deze eenvoudige en gratis download is erg handig voor gebruikers die specifiek op zoek zijn naar een bepaald product of een specifieke dienst. Met de Zoekassistent maken we het onze gebruikers nog gemakkelijker om zo snel mogelijk datgene te vinden waarnaar zij zoeken," aldus Eugenie van Wiechen, Managing Director van eBay.nl en Marktplaats.nl.

Klik hier voor meer informatie over de Zoekassistent.

Over Marktplaats.nl
Marktplaats.nl, opgericht in 1999, was in Nederland een van de eerste websites die zich volledig richtte op rubrieksadvertenties. Sinds de oprichting is de onderneming uitgegroeid tot de populairste website op dit gebied in Nederland met een nog altijd groeiende klantenbasis van particulieren en kleine bedrijven. Per dag worden er meer dan 250.000 nieuwe advertenties op de website geplaatst, van kleding en verzamelobjecten tot auto's en diensten. De onderneming maakt sinds november 2004 onderdeel uit van eBay. Marktplaats is gevestigd in Emmeloord. Kijk voor meer informatie op: www.marktplaats.nl.