Deelgemeente Kralingen-Crooswijk Rotterdam

Eigen restaurant: Een droom die uitgekomen is!

Al jaren droomde Pon van het runnen van haar eigen zaak. Met het zelf inrichten en openen van Thai Restaurant Hua Hin aan de Oudedijk 158 is haar droom uitgekomen. Al een jaar is zij de trotse eigenaresse van dit restaurant waar ook gerechten afgehaald kunnen worden.

Het nieuwe Thaise restaurant, waarvan de keuken 7 dagen per week geopend is van 17.00 tot 22.00 uur, is door Pon zelf in nog geen twee weken tijd sfeervol ingericht. De onderneemster is goed te spreken over de locatie van haar restaurant waar authentiek Thaise gerechten worden geserveerd. Dit is een goede plek, het is een drukke straat waardoor er veel aanloop is, vertelde zij aan Gerard Schuiling.

Gerard Schuiling heet Pon, de eigenaresse van Thai Restaurant Hua Hin, van harte welkom in het winkelgebied van de Oudedijk.

De deelgemeentevoorzitter is deze weken veel op pad om nieuwe ondernemers in de winkelgebieden van Kralingen-Crooswijk welkom te heten. Hij wordt daarbij vergezeld door Wouter Broesterhuizen, de bedrijfscontactfunctionaris van de deelgemeente. De komst van een restaurant in dit gedeelte van de Oudedijk past goed in het plan van aanpak voor dit winkelgebied.