Vereniging van Recreatieondernemers Nederland


Persbericht

Meppel, 25 maart 2009

Op maandag 23 maart jl. heeft RECRON Drenthe afscheid genomen van haar voorzitter Adri van der Weyde. Van der Weyde is 10 jaar lang het boegbeeld geweest van de brancheorganisatie RECRON in de provincie Drenthe.

Een decennium lang heeft Van der Weyde zich ingezet om de belangen van de recreatiesector in Drenthe zo goed mogelijk te behartigen. Vooral de relaties met de politiek en andere partijen zoals de terreinbeherende instanties en de onderwijssector zijn onder zijn leiding sterk verbeterd. Van der Weyde blijft actief binnen RECRON als voorzitter van de Bedrijfsgroep Kampeer- en Bungalowbedrijven.

Jarenlang was Van der Weyde directeur van RCN de Noordster te Dwingeloo. Inmiddels heeft hij de Noordster verlaten om als centrumdirecteur van RCN de Jagerstee te Epe zijn kwaliteiten voor dit bedrijf in te zetten.

Nieuwe voorzitter RECRON Drenthe
De RECRON-leden hebben unaniem de heer Albert Weishaupt, directeur van het Roelof van Echtencollege en het Planetron te Dwingeloo, gekozen als hun nieuwe voorzitter.

RECRON, de Vereniging van Recreatieondernemers Nederland, streeft naar een optimaal ondernemersklimaat in de recreatiebranche en behartigt de collectieve en individuele belangen van de leden. De brancheorganisatie vertegenwoordigt ongeveer 2.000 recreatiebedrijven. Hieronder vallen kampeerbedrijven, bungalowparken, groepsaccommodaties, dagattracties, buitensportbedrijven, zwembaden en sauna's.


---


Noot voor de redactie (