Ingezonden persbericht


Sitel benoemt Debby Van Aalst tot Site Director van vestiging Eindhoven

Eindhoven, 25 maart 2009 - Sitel, wereldwijd marktleider in Business Process Outsourcing (BPO) op het gebied van klant contacten, maakt bekend dat Debby van Aalst is benoemd tot Site Director in Eindhoven.

Van Aalst heeft ruim 10 jaar ervaring in de Contact Center Branche en heeft binnen Sitel de verschillende functies vervuld zoals Advisor, Quality Manager en Team manager.

In 2003 stapte Van Aalst als supervisor over naar het inhouse contact center van T-Mobile en keerde in 2006 naar Sitel terug als Operations Manager.

In januari jl. is Van Aalst door Sitel benoemd tot site director van de vestiging Eindhoven.

Over Sitel
Sitel is een wereldwijde leider in Business Process Outsourcing (BPO). Het bedrijf voorziet in de behoefte aan customer care en transactieverwerking van klanten met 60.000 werknemers in 27 landen. Sitel levert oplossingen van wereldklasse, vanuit on-shore, nearshore en offshore locaties via ruim 155 vestigingen in Noord Amerika, Zuid Amerika, Europa en Azië. Met de onderscheiden diensten levert het bedrijf haar afnemers strategisch inzicht, schaalgrootte en diversiteit in aanbod voor het beste rendement op hun klant investering. Sitel is een particuliere onderneming met de Canadese Investerings maatschappij Onex Corporation als grootaandeelhouder.
Zie voor nadere informatie www.sitel.com

Sitel heeft in Nederland vestigingen in Eindhoven en Almelo. Sitel is gespecialiseerd in de sectoren 'Finance & Verzekeringen', 'Telecom, Kabel
en ISP', Nutsbedrijven en 'Technology & Consumer Electronics'