Ingezonden persbericht


PERSBERICHT van EuroCave Nederland, maart 2009

SoWine,

de eerste compacte wijnbar voor in huis!

Optimaal genieten van elke fles wijn, tot de laatste druppel! EuroCave, wereldwijd marktleider en dé specialist in het bewaren, serveren en presenteren van wijn heeft onlangs de SoWine wijnbar ontwikkeld. De SoWine maakt het mogelijk om twee flessen wijn (rood/wit) perfect op drinktemperatuur te houden en kan dankzij het ingenieuze vacumeersysteem ook geopende flessen tot wel tien dagen uitstekend op smaak houden.

Veel wijnliefhebbers serveren wijn niet op de juiste temperatuur waardoor de wijn niet volledig tot zijn recht komt. Daarnaast kent iedereen de problematiek rondom het bewaren van de wijn: "we moeten de hele fles op één avond leegdrinken, anders kunnen we hem over een aantal dagen toch weggooien". De SoWine biedt de ideale oplossing.

Het product is al geïntroduceerd in Frankrijk, waar het zich in korte tijd al ruimschoots heeft bewezen en een grote populariteit geniet. SoWine heeft daar direct een innovatieprijs gewonnen: de Trophée de la Maison 2008. In april zal de introductie in Nederland plaatsvinden en zal de SoWine verkrijgbaar zijn bij de betere wijnhandel.



Ingezonden persbericht