Getronics PinkRoccade

Getronics

a KPN company

HomepageGetronics en partners lanceren wereldwijde alliantie voor werkplekbeheer

Getronics en partners lanceren wereldwijde alliantie voor werkplekbeheer

Getronics bundelt krachten met APX, CompuCom Systems Inc., Getronics Middle East, NTT DATA Getronics, ServiceOne Getronics en TecnoCom en start Getronics Workspace Alliance

Getronics kondigt de lancering aan van de âGetronics Workspace Allianceâ. De alliantie bestaat uit zeven internationale partners: APX, CompuCom, Getronics, Getronics Middle East, NTT DATA Getronics, ServiceOne Getronics en TecnoCom. Gezamenlijk dekken zij een groot deel van de Europese, Amerikaanse en Aziatische markt. De partners bieden samen internationaal werkende organisaties wereldwijd geïntegreerde en consistente IT-ondersteuning, waarbij de focus ligt op de uitbesteding van werkplekbeheer. Hiervoor delen zij processen, methoden en instrumenten. Internationale klanten profiteren hier direct van omdat het leidt tot een consistente dienstverlening uitgevoerd door lokale organisaties, internationaal management en uitwisseling van innovatieve oplossingen.

Middels deze Alliance willen de partners hun klanten helpen bedrijfsresultaten te verbeteren, door ervoor te zorgen dat hun werknemers beter kunnen presteren. De klant profiteert van alle voordelen van het uitgebreide internationale netwerk en krijgt een enkel aanspreekpunt bij een van de alliantiepartners, dat een simpeler beheer van internationale servicecontracten mogelijk maakt. Daarnaast werken de partners samen om de behoeften van hun klanten in kaart te brengen zodat ze de in te zetten mensen en diensten daarop kunnen afstemmen. Voor klanten betekent dit vereenvoudigd contractbeheer, effectieve dienstverlening en een snelle reactie op veranderende vraag.

Als gevolg van de gezamenlijke marketing-, bedrijfsontwikkeling- en verkoopactiviteiten, zal de Getronics Global Workspace Alliance ook een positieve invloed hebben op de groei van haar individuele leden. De verschillende partners kunnen hun klanten een internationale service garanderen zonder zelf vestigingen overal ter wereld te hebben. Hierdoor zijn de alliantieleden in staat internationale klanten concurrerende aanbiedingen te doen.

Gezamenlijk verzorgen de verschillende partners circa 6,1 miljoen werkplekgerelateerde IT-assets (desktops, routers, switches, printers, etc.) over de hele wereld.

De Getronics Workspace Alliance is voortgekomen uit het door Getronics ontwikkelde internationale service partner netwerk en zal gebruik blijven maken van de instrumenten en managementmethodes die verantwoordelijk zijn voor het succes van dat netwerk. Hiertoe behoren onder andere het gebruik van het Global Program Management als aanspreekpunt en een gestandaardiseerd wereldwijd dienstverleningsmodel.