Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Alblasserdam, 25 maart 2009

Verhuizers verhuizen zichzelf
Mondial Vlugo Verhuizingen betrekt nieuw pand aan de Graaf van Solmsweg

Verhuizers van Mondial Vlugo Verhuizingen hebben onlangs hun eigen bedrijf verhuist. Het verhuisbedrijf heeft een gloednieuw pand betrokken aan de Graaf van Solmsweg op industrieterrein De Rietvelden in 's-Hertogenbosch.

Voor de directie en werknemers van Mondial Vlugo Verhuizingen uit den Bosch was het een bijzonder weekend. Op vrijdag en zaterdag verhuisde het verhuisbedrijf deze keer zichzelf. Vrijdagochtend pakten de verhuizers het kantoormeubilair en apparatuur in, maandagochtend vroeg begon de werkweek in het nieuwe pand op industrieterrein De Rietvelden. Het verhuisbedrijf deed ook ditmaal haar eigen naam eer aan: de verhuizing ging vlug én goed.

Marc van den Elzen, met broer Paul directeur-eigenaar van Mondial Vlugo Verhuizingen, was na afloop dan ook een tevreden mens. "Wij verhuizen dagelijks bedrijven en particulieren, maar deze keer hebben wij onszelf verhuisd. Deze verhuizing is voor ons dus een bijzonder en memorabel moment."

Mondial Vlugo Verhuizingen heeft sinds maandag de beschikking over een uiterst moderne kantoorruimte. Het pand beschikt eveneens over maar liefst 33.000 m³ opslagruimte. In het Inboedelhotel®, een bijna 19 meter hoge hal, kunnen maar liefst 240 container opgestapeld worden.

Mondial Vlugo Verhuizingen, Verhuisbedrijf van het Jaar 2008, is al meer dan 65 jaar een begrip in 's-Hertogenbosch. Mondial Vlugo Verhuizingen verzorgt internationale en nationale verhuizingen: vlug én goed. Het Brabantse verhuisbedrijf is specialist op het gebied van verhuizingen naar Frankrijk. Het verhuisbedrijf is deelnemer in Mondial Movers, het landelijke netwerk van Erkende Verhuisbedrijven.

Foto: Verhuizers van Mondial Vlugo Verhuizingen hebben onlangs hun eigen bedrijf verhuisd. Foto: Mondial Movers.

Het nieuwe adres is:
Mondial Vlugo Verhuizingen
Graaf van Solmsweg 48-T
5222 BP 's-Hertogenbosch
telefoon: 073.6313000
telefax: 073.6313768

Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht