Gemeente Borsele

Gespreksgroep voor mantelzorgers

Het Steunpunt Vrijwilligers en Mantelzorg Borsele organiseert in samenwerking met Indigo een gespreksgroep voor mantelzorgers. Mensen die zorgen voor een chronisch zieke partner, kind, vader, moeder of buur, kunnen zich aanmelden voor het lotgenotencontact. Voor mantelzorgers die vanwege de zorgtaken niet thuis weg kunnen, kan het Steunpunt deskundigen inzetten.

Tijdens de vijf bijeenkomsten krijgt u informatie over mantelzorg. U leert te ontspannen, uw eigen grenzen kennen, helpend denken en problemen op te lossen. Ook is het prettig om samen met lotgenoten over uw ervaringen te praten. De bijeenkomsten zijn op 25 maart, 8 april, 22 april, 13 mei en 27 mei op woensdagochtend 9.45 tot 11.45 uur. De locatie is dorpshuis âOns Dorpslevenâ, Poelvoordestraat 3 in âs-Gravenpolder. Deelname aan de cursus is gratis.

Aanmelden kan tot en met vrijdag 27 februari. Voor meer informatie kan contact opgenomen met Linda Duvekot, coördinator van het Steunpunt Vrijwilligers en Mantelzorg Borsele op het telefoonnummer (0113) 316157 of per e-mail: vwsborsele@vrijwilligershuis.nl.