Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
Maart 2009

Lords of Poker vanaf 25 maart op RTL7
Een kijkje in de kaarten van Lords of Poker

Het is bijna zover! Vanaf 25 maart wordt het nieuwe pokertelevisieprogramma Lords of Poker op woensdag, donderdag en vrijdag rond 00.00 uur uitgezonden op RTL7. Het programma doet verslag van de ins en outs van deze bijzondere pokervereniging vol professionele pokerspelers en bekende Nederlanders. Door een combinatie van poker- en lifestyletelevisie richt het programma zich zowel op de mannelijke als vrouwelijke kijker. Het programma belooft hoge kijkcijfers te gaan scoren!

Het televisieprogramma onderscheidt zich van andere pokerprogramma's: het doet voor 60% verslag van het daadwerkelijke pokerspel, maar biedt de kijker daarnaast 40% entertainment. Hiermee is het programma zowel voor mannen als vrouwen interessant. Naast het verslag van de pokertoernooien worden de spelers gevolgd tijdens hun voorbereidingen, coaching en bijvoorbeeld in hun thuissituatie of op de tennisbaan. Op deze manier identificeert de kijker zich met een speler en leert hij of zij de Lords op een andere manier kennen.

Monte Carlo
De winnaar van het eerste televisieseizoen van Lords of Poker zal als ambassadeur de pokervereniging vertegenwoordigen op 's werelds grootste internationale pokerevenementen. In de laatste uitzending, op vrijdagavond 15 mei 2009, is dan ook te zien hoe hij of zij direct na het laatste toernooi afreist naar Monte Carlo om daar de Grand Final van de European Poker Tour te beleven! Het belooft een spannende strijd te worden!

Nieuwe gratis free rolls voor televisieseizoen 2010 Inmiddels maakt de pokervereniging zich al weer klaar voor het tweede televisieseizoen van Lords of Poker, dat in het voorjaar van 2010 wordt uitgezonden. Pokertalenten die geen plaats hebben weten te bemachtigen in deze eerste editie van Lords of Poker hoeven dus niet te treuren. Vanaf 26 maart is het bondgenootschap weer op zoek naar de beste en meest interessante pokertalenten van Nederland. Via www.lordsofpoker.nl kan men gratis free rolls spelen en zich op deze manier kwalificeren voor de selectiedagen die plaatsvinden in het najaar van 2009.

Bekende namen
De beste professionele pokerspelers, succesvolle zakenmensen, beroemde sporters en prominente Nederlanders maken deel uit van de besloten pokervereniging welke alleen toegankelijk is op uitnodiging en via kwalificatierondes. Bekende namen als Rob Hollink, Marcel Luske, Peter Plasman, Sander Foppele, Raemon Sluiter en Horace Cohen namen in dit eerste televisieseizoen plaats aan de Lords of Pokertafels.

Persinformatie

Naam programma: Lords of Poker
Zender: RTL7
Data: Woensdag 25 maart tot en met vrijdag 15 mei drie avonden per week Dagen: Iedere woensdag-, donderdag- en vrijdagavond Tijd: +/- 00.00 uur

Internet: www.lordsofpoker.nl

Indien u geïnteresseerd bent in het afnemen van een interview of meer informatie over Lords of Poker neemt u dan contact op met Esther van der Leer via 010 214 05 93 of esther@misspublicity.nl. Buiten kantooruren en in het weekend belt u via 06-54200966.

Bent u geïnteresseerd in algemene persinformatie of hoge resolutie beeldmateriaal neemt u dan via onderstaande gegevens contact op met MissPublicity Marketing & PR.


---- --