Volendam Music BV



PERSBERICHT
CNR Entertainment, Zwarteweg 10, 1412 GD Naarden

TWEE ALBUMPRESENTATIES VOOR RENE SCHUURMANS

Naarden, 20 maart 2009 - Op 27 maart zal het nieuwe album 'Blij dat ik leef' van René Schuurmans zijn release kennen. De presentatie van het album zal op een zeer speciale manier gebeuren! In samenwerking met RadioNL, Radio 8FM en Radio Hollandio worden er op woensdag 25 en donderdag 26 maart twee releaseconcerten georganiseerd waar René alle tracks van zijn nieuwe album aan de prijswinnaars van deze radiostations zal laten horen.

De komende weken kunnen de luisteraars van RadioNL, Radio 8FM en Radio Hollandio kaarten winnen voor deze exclusieve concerten. Op woensdag 25 maart zal Radio NL op een nog geheime locatie in het midden van het land aftrappen met een concert en op donderdag 26 maart is het de beurt aan Radio 8FM en Radio Hollandio, ook op een nog geheime locatie, in het zuiden van het land. Via de websites van stations is te vinden hoe men kans kan maken op kaarten; www.radionl.fm, www.radio8fm.nlen www.radiohollandio.nl

Het album 'Blij dat ik leef' staat vol nieuwe feestkrakers maar ook staan er prachtige ballades op, zoals het nummer 'Lieve Lotte' dat hij speciaal voor zijn vrouw zingt. De eerste single van het album dat ook de titel 'Blij dat ik leef' draagt is al een aantal weken uit en doet het enorm goed! Zo was het liedje al 'bliksemschijf' op de radiozender Radio Continu, Hollandse Nieuwe op de zenders RadioNL en Simone FM en de clip van het nummer is al bijna 25.000 keer bekeken op Youtube. (http://www.youtube.com/watch?v=oVBoWbW3104). De single blijft bovendien stijgen in de Single Mega Top 100.

De gekoppelde promotietour rondom het album en de single geven extra hectiek in de drukbezette agenda van René, die zich al enige tijd één van de meest geboekte artiesten van Nederland mag noemen. René Schuurmans is uitermate geliefd bij het grote publiek en bij organisatoren van evenementen is hij ook een graag geziene gast. Zo is René te zien bij het groots opgezette Mega Piraten Festijn, de TROS Muziekfeesten, Regiotap, Hart voor Muziek en Brabant Party.

Onder begeleiding van het management van Volendam Music en Lukassen Produkties gaat 2009 een groots jaar worden voor deze spontane en talentvolle zanger. Het album 'Blij dat ik leef' komt uit bij CNR Entertainment en zal vanaf 27 maart te verkrijgen zijn.

Noot voor de redactie (

Volendam Music BV