Ingezonden persbericht


SUCCESVOLLE INTRODUCTIE ZILLION RIS, PACS EN XDS OP ZORG & ICT BEURS

Veenendaal, 23 maart 2009 - Oldelft Benelux B.V., leverancier van apparatuur voor medische beeldvorming en ICT systemen voor de ziekenhuizen, maakt bekend dat zij op de recent gehouden Zorg & ICT beurs in de Jaarbeurs in Utrecht haar nieuwe software familie voor ziekenhuizen en andere zorgverleners op de Nederlandse markt aan het grote publiek heeft geïntroduceerd.

Na eerdere succesvolle introducties op de RSNA 2008 in Chicago en de ECR 2009 in Wenen, was het nu aan de Nederlandse thuismarkt van Oldelft Benelux om kennis te maken met de volledig nieuwe softwarelijn. Vooral de twee nieuwe telgen in de software familie, welke gemaakt wordt door zusterbedrijf Rogan-Delft, trokken veel belangstelling. Het Radiologie Informatie Systeem (RIS) is een volledig web-based RIS. Het Zillion RIS maakt het voor de gebruikers mogelijk een grote efficiencyslag te maken en tegelijkertijd de dienstverlening naar patiënten en aanvragers te verhogen en dit allemaal op een intuïtieve manier.

Naast het Zillion RIS was de grote publiekstrekker de Cross Enterprise for Document Sharing (XDS) oplossing. Als deelnemer aan het IHE paviljoen en als deelnemer aan het Jaarbeurs Medisch Centrum stond het Zillion XDS product in het hart van de demonstraties. Naast de centrale Repository stonden er meerdere Zillion XDS consumers. Hierbij bleek duidelijk dat de diagnostische kwaliteit van de Zillion XDS consumer in het oog sprong. Uiteraard konden alle documenten, zoals aanvraagbrieven, ECG's, PDF verslagen en diagnostische beelden in de juiste kwaliteit getoond worden.

Met de introductie van Zillion op de Nederlandse markt is er eindelijk één leverancier die alle facetten van de radiologische workflow geïntegreerd levert, installeert en onderhoud.

Profiel Oldelft Benelux
Oldelft Benelux - System Integrator en Service Provider - is gespecialiseerd in het installeren, operationeel maken en onderhouden van analoge en digitale medische apparatuur en innovatieve Healthcare ICT systemen in ziekenhuizen en zorgcentra.

Oldelft Benelux is een modern, innovatief bedrijf voortgedreven door de motivatie om voor elke medische instelling de best mogelijke oplossing te bieden.

Oldelft Benelux is een onderdeel van Delft Diagnostic Imaging.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar onze website: www.oldelftbenelux.nl.

Voor nadere informatie:

Fred van Slooten

Sales Manager

Wiltonstraat 41

3905 KW Veenendaal

Tel.: 0318-583 400

Fax: 0318-583 401

E-mail: info@oldelftbenelux.nl