Gemeente Onderbanken


Controle bij Basisscholen

De politie en de gemeente letten de komende tijd extra op het parkeer- en rijgedrag van ouders die hun kinderen met de auto naar school brengen. Wij willen met deze actie de directe omgeving van de scholen veiliger en overzichtelijker maken voor onze schoolgaande jeugd. Parkeer daarom alleen op plaatsen waar dit is toegestaan en dus niet bijvoorbeeld op trottoirs, voor inritten, op een oversteekplaats of binnen een afstand van vijf meter daarvan! Tevens vragen wij u uw rijsnelheid in de nabijheid van de scholen aan te passen en te matigen. Kinderen zijn speels, houdt u hier rekening mee. Mocht u naar aanleiding van deze actie vragen of opmerkingen hebben kunt u contact opnemen met de heer R. Rosenboom bereikbaar onder 045 â 527 87 46.

Â

Verkeersspreekuur
Eén maal per maand kunt u terecht op het verkeersspreekuur dat wordt gehouden van 15.00 tot 16.30 uur in de Pottenkamer (2e verdieping) van het gemeentehuis te Schinveld. U kunt uitsluitend terecht op het spreekuur na telefonische aanmelding zodat er per persoon voldoende tijd kan worden gereserveerd. U kunt zich tot uiterlijk 12.00 uur op de vrijdag voorafgaand aan het verkeersspreekuur aanmelden, hiervoor dient u contact op te nemen met de heer R. Rosenboom, bereikbaar onder telefoonnummer 045 â 527 87 46.

Â

Het eerst volgende verkeersspreekuur wordt gehouden op maandag 6 april a.s.

Â

Met een functionaris van de politie en een ambtenaar van de gemeente kunt u dan praten over alle zaken die betrekking hebben op de verkeerssituatie in uw eigen omgeving. Al uw klachten, vragen, ideeën en suggesties zijn welkom.